Защо Николета си изпусна нервите?

 

Алисия и Николета са се сдобрили?! Друг път! Фолк певицата и плеймейтката никога няма да бъдат приятелки. Лозанова доказа за пореден път това в „Директно: Карбовски”, където се изказа „ласкаво” за врагинята си.

 

 

„Тя никога не е била фактор в моя живот. Не се вълнувам от треторазрядната кариера на Алисия”, изцепи се Николета Лозанова и опроверга слуховете, че двете с певицата са се сдобрили.

 

 

Треторазрядни приятелки

 

 

Припомняме, че след като плейметката и Валери Божинов на няколко пъти бяха засичани на участия на Алисия, плъзна слухът, че Лозанова и бившата на футболиста са заровили томахавката. Според светски хроникьори Алисия не само не се притеснила от присъствието на Валери и Николета, но и видимо била много щастлива и усмихната.

 

 

След като тази ситуация се повтори няколко пъти, неминуемо тръгна и слухът за евентуалното сдобряване между Алисия и Лозанова.

 

 

Годежът

 

 

В това обаче няма нищо вярно! Двете не само не са се помирили, но Николета дори скочи на Алисия. Изказването на плеймейтката, че бившата на Валери е треторазрядна певица, отново разбуни духовете.

 

 

Защо Николета си изтърва нервите, и то в ефир?! Плеймейтката наскоро роди и сигурно има хиляди грижи на главата си покрай бебето. Алисия би трябвало да е последното нещо, което я вълнува.

 

 

Дали пък Лозанова не е подразнена от факта, че Алисия и бившият й – Ники Михайлов, са се сгодили? Певицата и националният вратар публикуваха снимка във Фейсбук, на която показват годежните си халки. (А може би брачните?) Това ли накара Николета да си изпусне нервите в ефир?

 

 

Ясно е, че Лозанова нарече Алисия „треторазрядна певица” от злоба. Самата Николета неведнъж е казвала, че харесва изпълнителката и песните й. Дори ходи на нейни участия и танцува на парчетата й.

 

 

Тогава защо според вас Ни Ло избухна срещу Алисия? Гласувайте в анкетата ни!

 

 

М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си