Гибона преспал със 7 жени в един ден

Неизчерпаемото чувство за хумор на Божидар Искренов и успехите му на терена го правят любимец на футболните запалянковци. Гиби и до днес остава легенда с хвалбите си, че е натръшкал в леглото си седем фенки само за 24 часа, разбра HotArena.net.
„Хората ме обичаха, жените ме обожаваха, винаги е имало страшно много мацки около мен. Във всички барове ме посрещаха с отворени обятия, а с едно намигване цялата нежна тайфа се пренасяше на моята маса”, разказва само част от подвизите си Гибона, който получава този си прякор още в училище заради сравнително ниския си ръст.
Във футбола влиза случайно, след като треньор на „Левски” забелязва как малкият Божидарчо прави няколко успешни отигравания по време на игра с приятели и го привиква в отбора.
Гиби Искренов е един от малкото известни български футболисти, позволили си да играят и за „Левски”, и за ЦСКА, без това да помрачи техния ореол на футболни легенди.
Синята част от футболна България и до днес боготвори своя идол, който умееше да връзва по няколко защитника на фльонга. Самият Искренов винаги се кълне, че единствено „Левски” има място в сърцето му.
Личният му живот не се отличава от типично българския сценарий — голяма любов, сватба, наследници и развод и в момента Божидар и първата му съпруга Алина дори не си говорят.
Около Гибона винаги има много жени и това разбива брака му. На него ангелът му хич го няма, когато трябва да го пази от нежните изкушения.
Чувството му за хумор му докарва прякора „Радостта на народа“ и му позволява да се опълчи дори на известната футболна звезда Денис Родман по време на пребиваването му в „Базата”.
Гиби се забавлява искрено в „Къртицата” и като нищо може да спечели шоуто и обещаните хилядарки от продуцентите. А оттам — нататък ще се намерят достатъчно желаещи да споделят с Радостта на народа наградата.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Гибона преспал със 7 жени в един ден”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си