Вивиан Костова и още 10 миски в супер СЕКС скандал с политици?

 

Редакторска плесница

 

 

Родни моделки и нарочени за златотърсачки бяха забъркани в огромен секс скандал, научи HotArena.net

 

 

Цяла плеяда от красавици присъства в телефона на Дани Обувката – сводника на елита. Дамите, които били съпричастни към дейността на господина, според „Уикенд”, били корици и лица от много светските издания.

 

 

Мнозина от дежурните участнички в конкурси от типа „Мист Бест Еротик Моделс”, „Мис София сезони” и други подобни  били на хонорар при него.

 

 

Той бил нещо като представител на веригата еротични клубове „Вавилон” в Австрия. Дори на сайта на атрактивните заведения греят лицата на родни популярни красавици.

 

 

Бизнесменът с любопитния прякор е заподозрян като човек, който осигурява свежа плът на политици и магистрати. Дейността му със сигурност е успешна, защото се твърди, че Дани Обувката получава повече от прилична част от приходите на компаньонките му.

 

 

В „Уикенд” четем, че след ареста му задържали и момичета.

 

 

Госпожиците твърдели, че за благородното му съдействие, Дани Обувката прибирал 40% от приходите им. Бизнесменът поне им осигурявал „ангажименти” в чужбина – Македония, Франция и Швейцария.

 

 

Вестник „Уикенд” твърди, че в мобилния телефон на Дани Обувката фигурират а скандални имена от светския ни живот. Катрин Вачева, която освен, че е „Най-секси модел в България” и жертва на юмруците на Орлин Орлинов, се познава със собственика на бутика за обувки.

 

 

Бурджиев има координатите и на момичета като – Гергана Райчевска, „МИС „Естествен бюст” – Кателина Гатева, и провокативната Вивиан Костова.

 

 

Момичетата ще се наложи да отговарят на любопитството на хората. В реда на нещата е да се запита – какви са и докъде стигат отношенията им с Дани Обувката?

 

 

М.Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Вивиан Костова и още 10 миски в супер СЕКС скандал с политици?”

  1. Информирайте се първо и после пишете. В Австрия клубове ВАВИЛОН няма.
    Бъркате се с клубовете БАБИЛОН. Който иска да провери да дрсне в гугъл. FKK club babylon Österreich

  2. аожяаожаож

    до LLL:
    много кухо създание си – Вавилон е българското име за Babylon. Съветвам те да четеш малко повече книги и по-малко да висиш онлайн, поне докато коефициента ти на интелигентост мине килограмите ти.

  3. abe taq katrin mn grozna be aleleeeeeeeeeee verno plashi,a vivian e nekakva nedorazvita,super smeshna mi e axaxaxaxaaaaaaa

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си