Глория показа уникално тяло (СНИМКИ ОТ ПЛАЖА)

Фолк певицата Глория показа уникално тяло. Изпълнителката свали дрехите и демонстрира забележителна фигура на плажа, видя HotArena.net.
Кралицата на попфолка, която в момента е на почивка на гръцкия остров Закинтос, направо шашна феновете с фигурата си. За своите 40 години певицата изглежда направо забележително.
Примата сподели снимки от екзотичния остров и буквално остави мъжете без дъх. Облечена в оскъден син бански, Глория демонстрира перфектно изваяно тяло.
 
Така певицата затвори устите на всичките си недоброжелатели, които от години шушукат, че е твърде стара. И показа тяло на момиченце на плажа.
Въпреки че е на ваканция с новия си приятел певицата предпочете сама да застане пред обектива. Изпълнителката запази в тайна самоличността на мъжа до нея, макар за него упорито да се говори, че е известен и уважаван бизнесмен, пишат от lifestyle.bg.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Глория показа уникално тяло (СНИМКИ ОТ ПЛАЖА)”

  1. И какво му е уникалното на това тяло?! 50% от жените по плажовете на България имат същото тяло!

  2. ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ТОВА ТЯЛО НЕ И ПОДХОЖДА НА ..ГЛАВАТА!С не малкото си уважение кум нея го казвам

  3. 50% от жените имали такова тяло, абе ей? Ти ходил ли си на плаж скоро? Половината са кекакви, другата половина са целулитени и има едни 10% жени, които се поддържат? Ти знаеш ли колко лишение коства едно такова тяло, като това на снимките горе – яко фитнес и сериозен хранителен режим. Всичко излгежда супер лесно, докато не се сблъскаш с него! Да, тялото й е уникално за жена на 40 години! Развит гръб, мускули по краката – момичета на по 20-25 години могат само да й завиждат!

  4. Уникално тяло, отново е в уникална форма,браво! Като всяка жена и тя си има периоди на покачване на теглото,но винаги се старае да е в отлична форма. Браво, невероятно изглежда!

  5. Това женското ви харесва??? Нема задник, кльощави кълки – нема баджак. Като изкуствена е. Особено в ненките – пластамаса тотал!!! ОТВАРТ! Селка пръчка!

  6. ВИЖТЕ Я ПРЕДИ И СЕГААА -ДА ИМА НЕЩО ОТ ПРЕДИ-ВСИЧКО Е ПОПРАВЕНООО 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си