ИЗУМИТЕЛНО! Разкриха какъв е стандартът при циците в чалгата

В родната чалга има БДС! Да, стандарт, който трябва да се спазва, макар и не според писаните закони. Става въпрос за гръдната обиколка, научи HotArena.net. Тя трябва да е не по-малка от 99 сантиметра.
 
Дори надвишаването на тази цифра вече не е препоръчително и в случай че природата е била по-дашна, певицата прибягва към ножа само и само да спази стандартизацията.
 
Не, това не е шега. Така процедират например Галена, Малина, Камелия, Емилия, писа „Всеки ден”.
 
Чифт едри талисмани
 
Основоположник на 99-сантиметровият бюст е фолк дивата Галена. Изпълнителката на „Утешителна награда” си слага импланти преди 4 години, когато името й още не е сред хитовите в чалгата. След поставянето на силикона обаче се случва чудото – Галена дръпва нагоре в Пайнер и става една от най-желаните изпълнителки.
 
Оказва се, че точната мярка от 99 сантиметра служи за късмет на певиците. Веднага след нея пример взе ДесиСлава. Тя винаги е можела да се похвали с чифт едри цици, но сантиметрите доста надвишаваха наложения стандарт. Затова певицата се принуди да ги посмали.
 
Емилия също си прави гърдите по калъп. Когато решава да си сложи силикон, тя настоява да е точно 99 сантиметра – не само за да не се цепи от колектива, но и за да й носят късмет.
 
Същото се отнася за Анелия и Камелия. Двете изпълнителки уголемиха не само бюста, но и амбициите си, а покрай тях – и участията.
 
Фолк дивата Преслава пък също като ДесиСлава е надарена „свише”. В началото на кариерата си едрата й гръд стигаше до непосилните за носене 105 см. След като отслабна драстично, вече се вписва в стандарта, а оттам – и славата й стигна до небето.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “ИЗУМИТЕЛНО! Разкриха какъв е стандартът при циците в чалгата”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си