ИСТИНАТА! Спала ли е Николета с гаджето на Преслава?

Редакторска плесница
 
 
Николета преспала с плевенския бизнесмен Цветелин Маринов-Цуни, който иначе се води гадже на Преслава. Такава измислена информация плъзна преди дни в нета.
 
HotArena.net реши лично да провери има ли нещо вярно в пикантния слух. Както и предполагахме, той е съчинен от скучаеш редактор и е представен под формата на читателско писмо.
 
Според така наречения „читателски сигнал” Николета Лозанова преспала с Цуни по време на снимките за новия клип на Емилия в Слънчев бряг. Там плеймейтката се запознава с бившия на Преслава и изневерява на Валери Божинов с него. Двамата прекарали една нощ в хотелската му стая, твърди „читателския слух”
 
„Разбира се, че няма нищо вярно в това”, каза пред HotArena.net Николета. Лозанова истински се позабавлява с измислиците на жълтите медии и на отчаяния им опит да си докарат някое и друго потребителско посещение. „С Валери се обичаме и дори няма какво да коментирам подобни измишльотини”, изсмя се Николета.
 
HotArena.net попита плеймейтката и за друг слух, пуснат в медиите. Според клюката Лозанова се срещнала тайно с бившата на Валери Божинов – Алисия. Николета надълго и нашироко й разказала за изневерите на Ники Михайлов и за това как разигравал певицата зад гърба й.
 
„Казвала съм го и друг път, ще повторя и сега – Алисия си има собствен живот, аз – мой. Отношенията между нас са нормални, а за злоба и интриги не може да се говори”, обясни Николета Лозанова.
 
HotArena.net искрено съчувства на такива редактори, които в августовските суши си измислят новини.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си