Само в HOTARENA! Истината за аферата Златка, гаджето й и тризначките!

Редакторска плесница
 
Истински хаос настана с влизането на тризначките Вяра, Надежда и Любов във ВИП Брадър. Заради любовната афера на Надежда с гаджето на Златка Миро, плеймейтката обмисля да напусне Къщата по собствено желание.
 
Дали обаче именно това не е целта?! HotArena.net научи пикантни подробности около цялата афера, истини, които ще ви шокират.
 
Мисията на тризначките
 
Тризначките са с мисия във ВИП Брадър! Това подозират дори съквартирантите в Къщата, но само HotArena.net научи каква е тя и най-вече – от кого е поръчана. А именно – от Миро!!!
 
Според запознати, гаджето на Златка е уредило Триглавата ламя да влезе в Къщата. А причината – ревност. Жененият Миро се чувствал засегнат от прехласванията на Черната Златка по Багата, а след писмото й направо побеснял.
 
„Златка обича Миро, тя твърдеше, че между нея и Благой всичко е приключило”, разказва нейна приятелка. Изведнъж обаче в Къщата чувствата й се възвърнаха и тя ги разголи пред цяла България. Това, най-малкото, било унизително за гаджето й, и той решил да направи всичко възможно да я изкара от Къщата.
 
И по всичко личи, че това ще се случи. С влизането на тризначките, нервите на Златка са опънати до краен предел.
 
Нещо повече – по форумите дори се твърди, че Миро е заплатил солидна сума на Биг Брадър, за да вкара тризначките в Къщата. Той отлично знаел, че това ще разстрои Златка. Самият Биг Брадър пък ще се постарае да вкара в открит дуел плеймейтката и Надежда, за да изкара извън релси Златка. А впоследствие – и извън Къщата, обратно при женения си приятел Миро.
 
М. Грозева
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Само в HOTARENA! Истината за аферата Златка, гаджето й и тризначките!”

  1. Гущеровия хуй

    Няма глупави хора, които да мислят, че простотиите стават без сценарий. В първите издания може да е имало заблудени, но това време отмина.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си