Цеци Красимирова вършее Карибите със самолет от милиардер

Цеци Красимирова се обзаведе със самолет даден й от австрийския милиардер Дитрих Матешиц, научи HotArena.От постовете й в инстаграм става ясно, че сега Цеци е из островите на централна Америка, а с нея са куп приятели, които ще си правят снимки и ще си почиват. Красимирова е завела компания от колеги и стилисти и гримьори на Карибското Сен Тропе. С нея са фотографът Костадин Кръстев – Коко, стилистът Стоян Апостолов – Стоянски, гримьорката Джулия Ангелова, фризьорът Венелин Кондаков, манекенът Мариан Кюрпанов и бившата годеница на Деян Донков – Кристина Милева. След снимките на Сейнт Бартс тя ще вземе самолета, даден на Цеци, за да отлети за близката Доминикана. Там ще се срещне с новото си гадже – кайтсърфиста Алекс Сото.От снимките, които Цеци и приятелите й споделят става ясно, че ги глезят като милиардери и са настанени в луксозна вила с изглед към океана, пише „Телеграф“.  
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Цеци Красимирова вършее Карибите със самолет от милиардер”

  1. не знам, но ги съжалявам. толкова празни ми изглеждат. особено двете жени – Цеци и Кристина. Мъжете ги подхвърлят, само с отрепки се занимават, нямат сигурност и любов, истинско семейство… Опитват се да бъдат нещо, което не са – да се изкарат много красиви и успели, но не са нито едното от двете. Колкото и да се чекнат по частни самолети, много нещастни ми изглеждат…

  2. Тези употребени боклуци кой балък са хванали да плаща грозни очукани лелки жалко пари на вятъра за български отрепки

  3. Кристина Милева проститутката

    Платени курви са всичките до 1!!!! А Кристина който не я е черпил две линии бело той не я е ебал ! Надрусаш ли я безплатно пуска веднага!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си