5 певици, които отслабнаха ШОКОВО! (СНИМКИ Преди и Сега)

Тук не говорим за разлика от 3-4 килограма. Става въпрос за фолк певици, които толкова драстично са отслабнали от началото на кариерата си досега, че са направо неузнаваеми.
 
HotArena.net подбра техни снимки специално за вас.
 
Преслава
 
Преслава може би е азбучният пример за това как кариерата може да промени една фолк певица. Всички помним закръгленото бузесто момиче, което бе откритие на Милко Калайджиев. Днес Преслава е изключително слаба и много нейни фенове не крият, че повече са я харесвали преди.
 
Глория
 
Пословично е и вталяването на Глория. Тя отрича и до ден-днешен да си е правила пластични операции, но снимките говорят друго. В зората на кариерата си Галина Пенева Иванова беше поне с 15 килограма по-закръглена, а според някои – и с две ребра повече…
 
Ивана
 
Няма какво да говорим, Ивана е Номер 1 по драстично отслабване. Същото обаче се отнася и за напълняването. Килограмите на певицата постоянно варират, и то с разлика от 10-15 кг нагоре или надолу. Ивана не крие своя проблем и твърди, че се дължи на болест, заради която задържа вода.
 
Както HotArena.net писа, Ивана наскоро отново драстично отслабна.
 
ДесиСлава
 
Същото се отнася и за ДесиСлава. Тя ту отслабва, ту напълнява, като на моменти е била доста закръглена. Забелязваме, че когато е сама, Деси слабее драстично, но намери ли си гадже, заглажда косъма.
 
Джена
 
Джена днес може да е фина като фиданка, но усмивките от старите ленти издават, че навремето е била с доста килца отгоре.

М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си