Ето ги чалга певиците с най-яки дупета! (СНИМКИ ОТЗАД)

Дупе да им е яко на родните певици! Техният рейтинг и хонорар все по-често се определят от това с какво разполагат в задния двор, забелязва HotArena.net.
 
Затова специално за вас подбрахме българските Дженифър Лопес в чалгата – те имат сочни, заоблени, пухкави, но и стегнати дупета. Нашите фотографи са ги щракнали в точния момент. ДесиСлава, Анелия, Галена, Лияна и Джена – това според нас са певиците с най-яки дупета. Но чие е най-яко, оставяме на вас да прецените в анкетата по-долу.
 
Анелия
 
Анелия я щракнахме, докато препичаше дупе в градския басейн. Полегнала по коремче, певицата показа защо трябва да целуваме ръка на създателя на прашките. Изпълнителката на „Така ме кефиш” обича да прекарва повече време във фитнеса и това се отразява доста добре на седалищните й части.
 
Лияна
 
Същото се отнася и за Лияна, която дори е спортист. Нея щракнахме именно във фитнеса, където правеше упражнения за дупе. Момиче, има хора със слаби сърца!!! Имай милост!!!
 
ДесиСлава
 
Тук вече отиваме към „тежката категория” в мекия смисъл на думата. „Машала”, казват мъжете при вида на дупето на ДесиСлава. А в тези тесни дънки, направо праска шевовете!
 
Джена
 
И докато сме в тази категория, не може да не споменем и Джена. В съзнанието ни още изплува певицата в бяла впита рокля, през която прозира дупето й. Било голямо! Нека – голямо дупе, голяма работа!
 
Галена
 
Не е трудно да щракнеш Галена по дупе. Певицата отлично знае задните си цели и често възбужда задни мисли у феновете си, като цъфне на участие с прозрачни дрешки.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си