Защо Глория и Ивана си остават най-обичаните певици?

Глория и Ивана бяха звездите на концерта по случай 11 години телевизия Планета, видя HotArena.net. Двете певици направиха истинско шоу на музикалното събитие, което без тях можеше да се превърне в провал.
 
Макар че Глория и Ивана не бяха сред първите на концерта, нито пък го закриха, те бяха черешката на тортата. И по всичко личи, че винаги ще бъдат, независимо колко години минават и какви нови певици изгряват. Дори Преслава не блесна с народна обич на концерта, макар да е хитовата изпълнителка на Пайнер.
 
Дори напротив. Тя не пя на бис, докато Ивана и Глория се раздадоха като запоследно. И новите, и старите им песни се знаеха наизуст от публиката.
 
Защо се получава така? Защо Ивана и Глория вече близо 15 години са Номер 1 на сцената? Дали е само заради гласовите им данни? Не можем да отречем, че една Преслава например, също има перфектен глас, но публиката не екзалтира толкова, когато я види.
 
Други пайнерки имат много повече участия, клиповече им се промотират много повече, въпреки това не всяка може да стигне нивото на Глория и Ивана.
 
Може би причината е, че нито една от двете не залага на скандален разголен имидж. Те никога не си позволяват да се появят на сцената по организъм.
 
И докато колежките им плетат интриги помежду си кой да излезе първа, коя – последна на сцената, Ивана и Глория винаги излизат като запоследно. Те не напомнят ежедневно за себе си с медийни скандали и злоба, а се интересуват само от кариерата си.
 
Така че колкото и силикон да си слагат пайнерките и да опитват да компенсират с пластични операции, истината е, че никога няма да стигнат Глория и Ивана.
 
Гласувайте в анкетата по-долу, ако сте съгласни.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Защо Глория и Ивана си остават най-обичаните певици?”

  1. МНОГО ЯСНО,ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СА СИ НОМЕР 1,ВСЕ ПАК 15 ГОДИНИ НА СЦЕНАТА ХИЧ НЕ Е МАЛКО.А И ИМАТ СТРАХОТНИ ПЕСНИ,И ВИНАГИ СЕ СТАРАЯТ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ПЕСНИТЕ СИ БЕЗ ПЛЕЙБЕК.БРАВО НА ТЯХ!МНОГО ИМ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ,ОБИЧАМ СИ ГИ :):*

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си