Слухът за „ромката“ Райна предизвика война в нета (ОЩЕ СНИМКИ)

„Вие луди ли сте?! Райна не е циганка, просто има по-мургав тен“, „Аз познавам Райна и съм живяла в квартала, където е родена. Знам със сигурност, че не е ромка“, „Баш си прилича на ромка, винаги съм си го мислел, даже май венците й са сини“ и прочие коментари засипаха нета след слуха, че Пилето на поп фолка има съмнителен произход.
 
Мълвата пусна читател на HotArena.net, като ни предостави две снимки, на които Райна е доста мургава и според потребители напомня на ромка.
 
Ние попаднахме на още доста снимки, които могат да станат повод за подобни сравнения, макар че силно се съмняваме да има нещо вярно в слуха.
 
Просякиня
 
Припомняме, че преди време Райна бе набедена за просякиня от нейния колега Азис. Фолк певецът коментираше турнето си в САЩ, като зави, че колегите му не могат да си позволят да отседнат в хотел, а търсят подслон у сънародниците си. По думите му те разчитали само на жълтите стотинки от входа на концерта. Това, незнайно защо, засегна певицата Райна, която обвини Азис,  че сипе лъжи, за да отклони вниманието от собствения си позор в Америка.
 
„Райна е точно една от тези просякини, които не могат да си позволят хотел. Нека не дава мнение, защото ако не беше Коцето, никой нямаше да чуе за нея“, тросна се Азис.
 
През годините Райна е търпяла всякакви обиди, но наистина никой досега не бе коментирал потеклото й.
 
HotArena.net не вярва в тези слухове, но като всяка демократична медия, смятаме за необходимо да публикуваме читателските ни сигнали и да даваме право на отговор на всички.
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си