Изхвърлиха тази мацка от басейн заради ОГРОМНИ гърди (СНИМКИ)

Австралийката Мадли Шифер се забърка в неприятности с полицията заради… големия си бюст. Тя бе изгонена от аквапарк поради факта, че смущава околните с огромните си прелести, научи HotArena.net.

Пищната мацка и 15-годишната й дъщеря решили да се разхладят от жегите в местния басейн. Неприятностите започнали в момента, в който атрактивната блондинка съблякла връхната си дреха и останала по бикини.

Преди да се гмурне във водата към нея се втурнали две служителки от комплекса и й наредили да се облече или да напусне веднага. Обвинили я, че е в неподходящо облекло и огромния й бюст, преливащ от оскъдния й сутиен, провокирал останалите летовници.

Мадли категорично отказала да напусне и притеснените служителки побързали да извикат полиция. Униформените безцеремонно я изблъскали навън от парка, а възмутената дама веднага подала оплакване в местната преса.

„Изритаха ме без причина. Служителките ми заявиха, че това е семеен парк, а не място за разголване и показване на прелести.

На басейна имаше много девойки с подобно облекло, но с тях нямаше проблем. Някои от тях даже носеха прашки, за разлика от мен.
Не мога да разбера какво лошо съм направила. Не е редно да бъда дискриминирана, понеже изглеждам добре в дадено облекло”, възмутено заяви пищната дама, пише ”България днес”.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си