Преслава с 2 милиона в банки! (ВИЖ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ)

Как от бедно момиче от Добрия в семейство на шивачка и международен шофьор, Преслава се превърна в супер богаташка с 2 милиона лева в банки? Отговорът е лесен – с много, много труд и пестеливост.
 
Фолк певицата разполага с милиони левове в сметки, но те не са от измами, а от честен труд, научи HotArena.net.
 
Парите й са депозирани в две български банки и една чуждестранна, като едната е разплащателна, а другата – постоянно олихвяване, писа „Всеки ден“. На практика певицата може да се издържа само от лихвите. Преслава обаче не забравя откъде е тръгнала и винаги помага на родителите си и сестра си.
 
Истината е, че тя е една от малкото фолк диви, чиято слава и богатство не ги е главозамаяло. Красавицата от Добрич е амбициозно откритие на Милко Калайджиев. Тя обаче сама си извоюва любовта на феновете, която я държи на върха вече 10 години. Бори се с конкуренцията със зъби и нокти и неслучайно е изпълнителката с най-високия хонорар – 6000 лева на участие за 80 минути.
 
Преслава обаче знае защо взима тези пари и си ги заслужава – тя никога не пее на плейбек, държи се свойски с феновете и забавлява публиката. Работи неуморно – от 8 вечерта, до 6 сутринта, а в летния сезон буквално не се спира.
 
Скромният живот на една милионерка
 
И докато колежките на Преслава живеят в лукс и разкош, купуват най-скъпарските дрехи и коли, изпълнителката на „От добрите момичета“ изобщо не се изхвърля. Стисната е като габровка – облича се с дрехи ментета, живее в апартамент от 84 квадрата и доскоро имаше 1 собствена кола – 11-годишен „Фолксваген пасат”, който подари на зет си.
 
Разбира се, Преслава излиза само с богати мъже и не отказва финансовата им подкрепа. Доскорошното й гадже Жоро Бирмата й беше подарил Бентли, както и много други скъпарски дрехи и бижута, но Преслава никога не се е надувала с това, нито е разчитала само на мъжко рамо. Тя знае, че разполага със собствени средства и е независима.
 
„Никога от нищо не се е оплакала, винаги много весела и усмихната. Славата не я промени въобще, остана си все такова добро момиче“, описват я нейни близки.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Преслава с 2 милиона в банки! (ВИЖ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ)”

  1. E, iavno ima pari v izlishuk, shtom si pozvliava da si plashta za statii kato tazi da q hvalqt.. A i normalno da pesti – vse pak nqma nikakvi razhodi – vsi4ko se pokriva ot bogatite i gadjeta… Ai siktir!

  2. да така е Преслава е най-добрата попфолк певица освен това е скромна и земна песните и са най-големите хитове в попфолка , гласът и е ангелски Преслава е най-обичаната певица, певицата с най- много фенове ..Обичам те Преси Преслава е изпълнител и попфолк идол на 2012 г

  3. КАТО ИМА ГЛУПАЦИ ДА СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ ЗА ЧАЛГА,ЗАЩО НЕ ! НЕ Е ЛУД КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА…
    ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ,ЧЕ В НАШАТА МИЛА РОДИНА ЛЕКАРИТЕ , УЧИТЕЛИТЕ И ДРУГИ СТОЙНОСТНИ ХОРА ЕДВАМ ПРЕЖИВЯВАТ…

  4. ЗАХАРЧЕ, ще се съглася за учителите, но не и за лекарите. Точно те си живеят добре.
    И какво ви е яд на Преслава? Ако ти беше на нейно място, щеше да си като майка Тереза ли? Баси завистливите хора са българите…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си