Биляна Йотовска показа смущаващи коремнни плочки (СНИМКИ)

Красавицата Биляна Йотовска тотално съсипа тялото си след нова доза изтощителни тренировки…., видя HotArena.net. Коремът на моделката съвсем се впи от плочките й, а тялото й вече съвсем не изглежда женствено и привлекателно.
 
Феновете и почитателите й се притесниха много за нея и не спират да я убеждават по всякакъв начин да спре с тези убийствени тренировки.
 
Ето до къде се докара моделката Биляна Йотовска…… Сега вече наистина изгуби женската си елегантност, а тялото й определено придоби мъжки черти, пишат от kliuki.ws.
 
Очевидно моделката изпитва някаква мания да има мускулесто и добре изваяно тяло, но всяко нещо си има граници. Ако не престане с тези тренировки час по- скоро, Биляна наистина ще развали тотално фигурата си.
 
След като моделката пусна снимка в социалната мрежа Фейсбук, на която позира, докато тренира вкъщи, феновете й останаха като втрещени. Биляна толкова много отслабна напоследък и кльощавото й тяло вече притеснява всички.
 
Моделката отново демонстрира феноменалните си плочки по корема, но това вече не се харесва на никого. На хората им омръзна да гледат изкуственото тяло на моделката и моментално задръстиха форумите от мнения и коментари.
 
“Мила, кое ти е хубавото!?”, “Билянче, изгуби женствеността си вече, спри се!”, възмущават се интернет потребители.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Биляна Йотовска показа смущаващи коремнни плочки (СНИМКИ)”

  1. Напротив, може и само с трен да стане, но обикновено при мъжете. При жените е по-трудно и рядко срещано, но си зависи и от гените. Освен това на снимката не се виждат ясно изразени плочките, но на мен ми харесва как си е направила тялото. Критиката срещу нея по темата е неоснователна, освен ако не става дума за химия!

  2. Абе глупаци … тя как се снима с АйФона си като вижте къде да си пръстите и как го държи. Еднственият начин да се снимаш с АйФон е да натиснеш копчето, което е долу в центура на екрана (телефона няма смарт кий за камерата отстрани).

  3. И аз също съм на мнението на повечето хора, че на снимката изглежда феноменално красива. И кое й е неестественото и мъжкото. Страхотна визия….

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си