”Х Фактор” вади съдии от мухъла (Вижте кои влизат в журито)

Напълно забравени звезди от родния шоубизнес влизат в новия сезон на риалити формата „Х Фактор“. Освен поп певицата Мария Илиева на съдийските столове ще седнат вокалистът на „Те“ Любо Киров и Заки Соколов и Саня Армутлиева, разбра HotArena.net.
 
Заки Соколов е единият от двамата членове на отдавна потъналата в безизвестност група „Авеню”. Преди десетина години тя се регистрира с два хита–„Живели ли сме някога преди” и „Бягство”–по-известна като „Последна нощ, а утре ме очаква път”.
 
Оттогава групата почни не е пускала песни, а самият Заки, който по образование е юрист, прецени, че музикант къща не храни, и се пренасочи към работа по специалността.
 
За Саня Армутлиева може би си спомнят само най-дългопаметните телевизионни зрители, тъй като в далечното минали тя се изявяваше в музикално предаване. Но много бързо разбра, че славата не е пари, и се отказа.
 
В момента Саня е шеф на шефка на „Вирджиния рекърдс”–една от най-големите продуцентски компании в страната. И най-вероятно ще се постарае да обнови листата на звездите в компанията си с младите таланти от формата.
 
От такъв контракт, но едногодишен, в началото на кариерата си пропищя Невена Цонева, която не получи никаква помощ от „Вирджиния”, но не можеше да се освободи от задълженията си към компанията. Дано сценарият не се повтори и с бъдещите подопечни на Армутлиева, коментират в шоу средите, пише „Всеки ден“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си