Неочаквано! Алисия отива в Пайнер (ВИЖ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО)

Алисия има участия в Планета Пайнер клуб, видя HotArena.net. Тя е първата изпълнителка на „Ара Мюзик“, която ще пее в дискотека на Пайнер (виж снимката по-горе). Феновете вече подозират, че може би Митко Пайнера я е „вербувал“.
 
Алисия безспорно е най-успешната певица на Ара Мюзик. Гаджето на Ники Михайлов произвежда хит след хит. Скоро след като излезе „Мистър Грешен“, песента се превърна в хит за няколко часа.
 
„Ако Алисия беше в Пайнер, тя щеше да е изпълнител на годината“, убедени са фенове на лекия жанр.
 
Читател на HotArena.net алармира за поредното участие на певицата в клуб на Пайнер и е убеден, че това е сигурен знак за присъединяването й към компанията на Митко Димитров.
 
Там конкуренцията е голяма, но такива са и шансовете на Алисия да стане една от най-оборотните в Пайнер. Освен дългогодишния й опит и таланта в чалга бранша, певицата трупа рейтинг покрай постоянните скандали с Николета Лозанова.
 
„Размяната на съпрузи“, която си направиха певицата и плеймейтката, работи изцяло в полза на кариерата им. Алисия има все повече участия и все по-висок хонорара, Николета е все по-търсена за модни сесии.
 
Присъединяването й към Пайнер може само да издигне още нагоре Алисия. Не може да се отрече, че Митко Димитров предлага много възможности на певиците си, както и екип от отлични специалисти в оформлението на текста и аранжимента на песните.
 
Колеги на Алисия обаче са категорични, че шефът на „Ара Мюзик“ Виктор Касъмов няма да я даде „без бой“. И сега певицата е любимка на шефа и се ползва с привилегии, а реши ли да напуска „кораба“, Касъмов със сигурност ще й отправи неприлично предложение.
 
Стела Йорданова
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си