Истината за подуването на Алисия! (СНИМКИ)

Редакторска плесница
 
Лицето на Алисия се поду по подобие на това на Росен Петров, видя HotArena.net. Топ изпълнителката на Ара Мюзик притесни феновете си с последните си снимки в социалната мрежа.
 
Певицата е с подути джуки, очи и скули и дори тежкият грим не успя да скрие болнавата й визия.
 
Ботокс?
 
Прекомерна употреба на ботокс и свръх количество, инжектирано в лицето. Това, според запознати, е причината Алисия да изглежда по този начин.
 
Феновете на изпълнителката обаче вече започнаха да се притесняват, че след толкова процедури лицето на певицата може да започне да се разпада, писа Kliuki.net. Според изданието само преди няколко дни певицата си е инжектирала тон инжекции ботокс, които са направили лицето й каменно.
 
Пластики
 
HotArena.net неведнъж подробно ви е запознавал с пластичните операции по лицето на Алисия. Очертаване на скули, хиалурон в устните, няколко корекции на носа… Всичко това рано или късно оказва пагубно влияние върху лицето и визията. По същия начин преди време си навреди и певицата Ивана, чието лице се поду двойно от нормалното.
 
Пластиките трябва да се правят с мярка и често да се наблюдават от лекар и подменят. В противен случай се получават подувания, обясняват хирурзи.
 
Алергия
 
Като друга причина за странното подуване на Алисия, посочват евентуална алергия. Тя може да се получи от лекарствени препарати или от пластична операция, която не се приема добре от организма.
 
М. Грозева
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си