Културистът Десо отказал на Донатела Версаче

Най-актуалния столичен плейбой ММА боецът и бодибилдър Десо Димитров отказа на Донатела Версаче. Мускулестият красавец, по когото лудеят куп мацки е бил ухажван не от кой да е, а от самата модна дизайнерка, дочу HotArena.net.
 
Собственичката на една от най-големите модни къщи в света и нашенеца се засекли в Болоня, Италия. Знойната дама не си спестила комплиментите относно външния вид на културиста и дори искала да го вкара в леглото си.
 
За съжаление флиртът им приключил твърде бързо, тъй като Десо, трябвало да пътува обратно за България. Все пак той си оставил вратичка, без директно да отказва на Донатела.
 
Междувременно плейбоят не спира да обикаля клубовете по света и у нас с дрехи от най-новите колекции на Версаче. За екстравагантния си вид се грижи сам, тъй като често отскача до Италия, за да следи новите тенденции.
 
Последните слухове носят, че Десо Димитров, далеч не е примерен и кротък. И дори е имал неприятни спомени от ареста, споделят близки на мачото.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

7 thoughts on “Културистът Десо отказал на Донатела Версаче”

  1. ХАХАХАХА, не мога да спра да се смея! Абе вие писачите сте по-зле и от проститутките, за 20 лв. сте способни на всичко!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си