Президентът Плевнелиев в афера с тв водеща?

Редакторска плесница
 
Най-накрая и България ще стане европейска страна, в която държавният глава излиза от консерватизма и остарелите семейни ценности и се впуска в секс афери със знойни любовници. По примера на семейство Саркози, президентът Плевнелиев също е решил да кривне от правия път, приближавайки се все повече до европейските традиции, научи HotArena.net.
 
Тайната изгора на президента Росен Плевнелиев е прясно назначената шефка на пресслужбата на Министерския съвет Ивет Добромирова. Историята я помни и като водеща на сутрешния блок на БНТ. Според запознати връзката й с Плевнелиев датира още от времето, когато той беше регионален министър, а тя – собственичка на пиар агенция, писа „Всеки ден“. Отскоро обаче отношенията им са се опреснили.
 
Нещо повече! Според клюкари от „Дондуков” 1 именно бившата им афера е причина Ивет Добромирова да бъде назначена за шеф на връзките с медиите в служебното правителство – също назначено от държавния глава. За връзката им намекна и изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков.
 
Добромирова е омъжена за бившия консул в Лондон Румен Петров.
 
Няма да е първият
 
Всъщност Плевнелиев няма да е първият президент на България, който има тайна афера. Преди него Георги Първанов също бе спряган в топли връзки с поп певицата Мариана Попова. Двамата и до ден-днешен отричат, но папарашките снимки говореха друго.
 
Първанов бе свързван и със секс афера с модел от скандална модна агенция, която наскоро хлопна кепенци.
 
В крайна сметка, няма нищо лошо в това президентът на една държава да му отпусне малко юздите. Ако си върши работата добре и народът го харесва, на кого му пука с кого спи?! Това например не попречи на американския президент Клинтън да изкара два мандата, въпреки аферата му с Моника Люински, нали?!
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си