Алисия: Благодаря на Бога, че оцелях! (ИСТИНАТА за катастрофата)

„Благодаря на Бог, че оцелях! Радвам се, че аз и хората, които пътувахме, сме добре!“. Така коментира Алисия катастрофата, която претърпя в петък на 15 март на път за участие в Добрич, научи HotArena.net.
 
Изпълнителката адски се изплашила, тъй като колата се завъртяла няколко пъти и излязла извън пътя, блъскайки се в загражденията. Сега „Рейндж Ровър”-а, който Ники Михайлов й подари, е смазан. Но Алисия не се притеснява за потрошения джип за 100 хиляди лева. Тя единствено благодари, че няма пострадали при тежкия инцидент.
 
Катастрофата
 
„Бях адски уморена от участията цяла седмица. Пътната настилка беше хлъзгава, валеше сняг“, спомня си Алисия за фаталната нощ. Изтощението си казало думата почти накрая на пътя и Алисия загубила контрол над колата.
 
Тя потънала в канавката и обърнала колата встрани от шосето. За щастие няма други пострадали автомобили, а фолк звездата шофирала с ниска скорост, заради което и тя се отървала без каквито и да било контузии. Пострадал от инцидента бил само джипът, който не могъл да продължи да се движи на собствен ход, писа „Всеки ден“.
 
Истина или лъжа
 
Междувременно в интернет се появиха подозрения, че Алисия лъже за катастрофата, за да оправдае отсъствието си от участието в Добрич. „Искала е да остане при Ники Михайлов в Правец, на СПА процедури. Неслучайно извинението, което пусна във Фейсбук през мобилния си телефон, беше с локация Правец“, коментираха потребители.
 
Пиарката на Алисия Ивелина Сиракова категорично отрече спекулациите. И наистина – самата катастрофа се случва в петък, а певицата публикува извинението в неделя вечерта от Правец. Това не означава, че и в петък е била там, при Ники.
 
„Ние наистина сме съсипани от умора и когато се налага да пътуваме всеки ден из България, такива инциденти не са изключени. Случвало се е и на Анелия, и на Преслава и на кой ли не”, коментира под посланието на Алисия дружката й от „Ара мюзик” Ивена. Съжаление за инцидента изразиха и Джина Стоева и Емануела.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

9 thoughts on “Алисия: Благодаря на Бога, че оцелях! (ИСТИНАТА за катастрофата)”

  1. Aз не вярвам,че е карала самата Алисия и нека помоли феновете си и братята си най-вече,да спрат да обиждат и пожелават лоши неща на Валери и Николета,защото Всичко се връща.А и не бива джудже да кара джип!

  2. mariA NIKOLETA e djudjeto alisiq si e mnogo stroina.i ako ne 4ete6 nikoleta a taq kadeto pla6ta xa-xa-xa imenno tq pojela na valeri da se razviva v li4en i profesionalen plan a svirkata nikoleta balva zmii i gu6teri za niki i alisiq

  3. до..............

    марии4е ти си голяма нещастница-да ти се връща това което пожелаваш на другите

  4. Alisiaaaaaa ne hodi sama po uchastiq ,kak edin chovek karal 500 km shte peee shte tancuva i shte se zabavlqva ….Tq osven s ozvu4itelq si pytuva i s drug 4ovek ….stiga ste pisali gluposti

  5. АЛИСИЯ Е МНОГО МИЛА УМНА И ЛЪЧЕЗАРНА ЖЕНА
    ДАНО И ТОЗИ ПЪТ ИМА ВОЛЯ ДА ПРИЖИВЕЕ И ТОВА КОЕТИ И СЕ СЛУЧИ.

    А ТАКИВА КАТО МАРИЯ СА НА НИВОТО НА НИКОЛЕТА ЗЛОБНИ

    НЕДОРАЗВИТИ И ПРОСТОВАТИ СЪЩЕСТВА

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си