Вижте как корейка, родила две деца на 46 години изглежда на не повече от 20 (Снимки)

Кой е казал, че жените над 40 задължително трябва да изглеждат възрастни и занемарени? Една корейка опровергава това твърдение при това по доста категоричен начин, видя HotArena.net.
 
Става въпрос за 46-годишната Джун Де Юн, която освен всичко друго е и горда майка на две деца. Никой обаче не е в състояние да даде на корейката повече от 20 години.
 
За разлика от повечето модели с перфектна външност, Джун не винаги е изглеждала по този начин. През 2003 година, след раждането на второто си дете, майката тежи 70 килограма и изглежда по-скоро като средностатистическа домакиня, отколкото като горещо маце. Именно тогава корейката решава да се вземе в ръце и да започне да се грижи за себе си, пишат от kliuki.net.
 
Джун започнала да тренира всеки ден и да спазва хранителен режим. Резултатът днес е, че 46-годишната майка изглежда на не повече от 20 години, а теглото й е не повече от 50 килограма. Самата тя признава, че се е подложила на една единствена пластична операция по имплантиране на скули. Всичко останало във външния й вид се дължи единствено на правилно хранене и редовни спортни занимания.
 
Примерът на Джун веднага беше последван от много други жени на нейната възраст, а самата тя вече е знаменитост в страната си и горд притежател на собствена зала за аеробика.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си