Ето кои влизат във ВИП Брадър: Моника, Валери, Никол Станкулова, Лили Иванова (Още подробности)

Изключително пикантен сезон на „ВИП Брадър“ очаква зрителите. Сред звездите в Къщата се очертава и най-горещата светска двойка — Валери Божинов и Моника Валериева, дочу HotArena.net

Въпреки че има две седмици до старта вече се говори, че двамата са сред участниците в риалити шоуто. От екипа на предаването твърдят, че е много възможно след половин месец да видим екран влюбените гълъбчета, при това заедно.

Нещо повече—двамата вероятно ще делят едно легло в луксозната спалня на ВИП съквартирантите. Засега двамата не са коментирали слуховете за пребиваването им шоуто, но според запознати и двамата са получили покани, при това срещу наистина солидни хонорари.

Освен най-новата двойка у нас, в новия сезон на шоуто предстои да видим Златка Димитрова и Никол Станкулова. Двете дами обаче няма да са участнички, а жури на кандидатите за ВИП съквартиранти.

В продължение на две седмици звездите на Нова телевизия ще задават специални мисии на шестимата участници живеещи в стъклената къща на „ВИП Брадър“. Имената на останалите звездни съдии се пазят в тайна, а участниците ще пребивават в стъкления аквариум по 12 часа на ден, но няма да нощуват в него.

Любопитна подробност е, че една от съквартирантките в стъклената къща на „ВИП Брадър“ е Лили Иванова. Съименничката на естрадната прима се надява скоро да стане толкова популярна, колкото и звездата.

Интересна подробност е, че 32-годишната дама си пада по жени и се очаква да хвърли око на 23-годишната красавица Надежда, която твърди, че е готова на всичко, за да спечели „ВИП Брадър“.

Сред участниците в стъклената къща са и обесен от идеята да стане известен човек, чийто баща е египтянин, както и сирийка, живееща от 16 години в София, която говори арабски, турски, арменски и английски език. Другите двама участници са 22-годишен охранител и галерист от Перник, който вече 4 години живее в Германия и иска да стане актьор, пише „Всеки ден“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Ето кои влизат във ВИП Брадър: Моника, Валери, Никол Станкулова, Лили Иванова (Още подробности)”

  1. Тоя Валери няма ли да играе футбол (той не че може Хахах)ама защото нали трансвера вече е затворен и май пак си е на спортинг лисабон или не?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си