ЯК КУПОН! Виж как Звезделина отпразнува ЧРД с приятелки и врагини (СНИМКИ)

Най-коригираната претендентка за „Мис България 2013” отбеляза празника си в компанията на приятелки и съперници, видя HotArena.net!
 
Звезделина Иванова бързо забрави за грозните квалификации и етикети, писанията по жълтата преса и одумките.
 
За да покаже, че пиперливите коментари, агресията и лошите чувства са останали в Двореца, тя не се стисна и хвърли прилична сума, за да отбележи личния си празник „Найт флайт”, пише Kliuki.ws.

Звезделина явно не е просто много кубици силикон, корекции и хвалби за яхти и пари. Още в реалитито тя се показа много щедра и разбрана, готова да помогне на по-малките момичета с всичко, което може.
 
Това се оцени дори от плямпалото Вили, която стана огромна причина за резила на Звезди. До вчера девойчето коментираше, че смята „кака” си за компаньонка, любителка на многобройните конфигурации в леглото. Вчера обаче бившата гимнастичка си посипа публично главата с пепел:
 
„Подържана мацка и… мисля, че показа на мен и на всички вас, че е едно силно, мъжко, интелигентно и добро момиче ( ненормално и лудо също 😀 ) и се превърна в мой личен пример за подръжание и пример за това, че една красива жена може да бъде много повече от лъскава обвивка. Честит рожден ден Звьозди и тук във фацето ест ! Пожелавам ти да продължаваш да се САМОРАЗВИВАШ и да бъдеш това, което си защото си повече от прекрасна !!!….. И скоро да празнуваме друго…знаеш… 🙂 ) Zvezdelina Ivanova”

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “ЯК КУПОН! Виж как Звезделина отпразнува ЧРД с приятелки и врагини (СНИМКИ)”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си