Ето го ЛОБНОТО място на Чочо на Боянските гробища (ПЪРВИ СНИМКИ + всичко за трагедията)

Това е  мястото на частните боянските гробища където вчера актьора Чочо Попйорданов падна от 2 метра височина,  видя първи HotArena.net. Ексклузивните снимки са ни предоставени от нашите приятели от Булфото.
 
От нелепият инцидент Чочо получи тежки контузии на черепа и белия дроб, които бяха несъвместими с живота. Беше приет в кома, в Пирогов. След близо 15-часова битка на докторите за живота му, актьора почина рано днес сутринта без да дойде в съзнание.
 
Вече станаха известни и подробности за последните часове от живота на Чочо. В събота следобед той е отишъл на гроба на майка си. Катя Попйорданова е погребана в кв. Бояна.
 
Фаталното падане на Попйорданов, вследствие на което той загуби нелепо живота си, е станало на 50 метра от гроба на Катя, която почина в началото на април тази година.
 
Буквално в последните си минути в съзнание на този свят, той е ходил сред кипариси и рози, когато пропаднал на гробището в Бояна.
 
Конкретният повод да отиде там след неотдавнашната кончина на майка му бил да вземе мярка за надгробната й плоча. Инцидентът, при който той е получил тежки черепно-мозъчни травми, е станал в терасиран участък от гробищата в баровският столичен квартал. Мястото където е паднал, принципно не е било обозначено като алея за ходене, няма и предпазни огради.

  Не се знае актьорът какво е правил точно там, но пропадането му е станало от височина близо два метра. При падането си Чочо Попйорданов е получил тежките се травми в тила след удар в плочки, които се оказали фатални. Хематомите в мозъка били огромни и невъзможни за оперативна намеса.
 
Полицията води разследване, като най-вероятната версия към момента сочи нелеп инцидент. Другата версия по която работят криминалистите е, че става въпрос за опит за самоубийство.
 
За сега е категорично ясно, че Чочо е бил много пиян.  Още вчера очевидец е съобщил пред Труд, че актьора е ходил назад и дори не направил опит да се спре пред високото място.
 
При приемането му в Пирогов, лекари от болницата издадоха, че той е миришел много на алкохол.
 
Реакциите след трагедията
 
Бащата Иван Попйорданов:
 
Оставете ме на мира
 
Моля ви, оставете ме! Това каза  бащата на Чочо Попйорданов – Иван. Бившия изпълнителен директор на БНТ, Киноцентъра в Бояна и Театъра на Сатирата, който за по малко от месец загуби обичани съпруга и син бе сломен от мъка и нямаше сили да разговаря. ”Много ми е тежко. Нямам какво да ви кажа”, добави още той. Относно инцидента, при който е пострадал синът му, Попйорданов – старши обяви, че не иска да коментира и отново помоли да бъде оставен на мира.
 
 Министър Владимир Пенев:
 
 Чочо беше супер луд! Не мога да повярвам, че вече го няма
 
Научих вчера за инцидента, а днес и за смъртта на Чочо, но все още не мога да повярвам, че най-лошото се е случило каза в студиото на bTV министърът на културата Владимир Пенев.Актьорите трябва да са чувствителни, за да могат да влизат в чужди кожи, това е трудно, за час на сцената да влезеш в нечий чужд живот и да разкажеш историята му, каза още министърът на културата. Според него това прави актьорите уязвими и лесно нараними, защото те на практика имат много слаба защита. Чочо беше супер луд човек, който не може да стои на едно място, говори страшно бързо, спомня си актьорът. Той имаше проблеми при запомняне на репликите си и затова му ги пишех на листчета и ги слагах на гърдите си в “Под прикритие”, за да може да ги прочита  по време на снимките.
 
 Христо Мутафчиев: Той беше голям пич, много голям!
 
Не мога да повярвам, че Чочо го няма. Абсолютно нелепо е това, което се е случило с него. Това обяви пред БЛИЦ председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев.
 
”Чочо беше голям пич, голям. Бяхме изключително верни и добри приятели. Пак ще кажа, че не може да повярвам какво е станало, обясни Мутафчиев. – Чочо беше и повече от прекрасен актьор, които имаше изключителна харизма. С него ме свързват такива уникални спомени, че направо… Прекрасен човек, приятел, артист и всичко.” Христо Мутафчиев добави, че Съюзът на артистите ще подкрепи семейството с каквото трябва в тежките дни.
   
 
Съюзът на артистите: Загубихме талантлив актьор и изключителен приятел
 
Съюзът на артистите в България изразява съболезнования на близките и приятелите на Петър (Чочо) Попйорданов поради внезапната и нелепа кончина на актьора.
”Загубихме не само талантлив артист, но и изключителен приятел, лъчезарен човек”, се посочва в съболезнователния адрес от Съюза на артистите.
Между отличията на починалия днес актьор са наградата на Съюза на артистите в България за млад актьор, ”Златна роза” и ”Златен Баяр” (Белгия) за най-добра мъжка роля във филма ”Граница”, ”Аскеер” за Джим Къри в спектакъла ”Човекът, който прави дъжд”.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Ето го ЛОБНОТО място на Чочо на Боянските гробища (ПЪРВИ СНИМКИ + всичко за трагедията)”

  1. Толкова сте жалки, толкова сте евтини… Редом с курвите, ОТ КОИТО ПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ С СМС-и, сте наредили мижавите си интерпретации за смъртта на един актьор. Днес е свят ден, нека ви съди, който трябва! За пари, такива като вас, гмеж, докарахте това на народа ни! Нищо ценностно, само гнусни коментари, ниско ниво и стил. Бог ще се сети и за вас, продължавайте все така, нещастни!

  2. където вчера актьора ТЪПАЦИ, ТУК ИМА ПЪЛЕН ЧЛЕН, НО ДЕ ДА ЗНАЕТЕ ВИЕ, ТО ДА НЕ СА КУРВИ, ЗЪРНА И ПУТКИ… ПУ!!!

  3. До Отврат

    Хотарена не печели от курви, а от рекламодатели. Също така като не харесвате сайта, никой зорлем не ви кара да го четете.

    За празничен ден вашият език е неприемлив и обиден, а не нашият. Това го уточняваме, защото очевидно сте човек с принципи……

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си