Вижте как се ожени принца на Люксембург (Снимки)

29-годишния принц на Люксембург вдигна шумна сватба. Синът на великия херцог Анри – Феликс узакони отношенията си с 28-годишната си приятелка Клер Ладемахер видя HotArena.net.
Двойката се познава от години и дори са завършили заедно колеж в Швейцария. Гражданската церемония по бракосъчетаването се проведе във вила Ротшилд, в К Кьонигщайн, недалеч от родния град на булката Франкфурт.
 
Влюбените са заедно повече от 10 години, преди да се решат на тази важна стъпка. Те се врекоха във вечна любов в присъствието на роднините си.
 
Булката бе облечена скромно и елегантно–бяла рокля с пола до коленете. Тоалетът бе завършен с изумрудени обеци, вдигната прическа и кремави цветя.
 
След церемонията двамата си направиха малка фотосесия и заминаха с младоженския си автомобил. Празненството по случай сватбата ще се състои на 21 септември.
 
Очаква се венчавката да бъде в катедрата Сен-Мари-Мадлен-де-Сен-Максимилиан-ла-Сент-Бом в южна Франция. След това Клер и Феликс ще се отправят на меден месец, но дестинацията се пази в тайна.
 
Новата принцеса на Люксембург е дъщеря на милиардера, собственик на телекомуникационната компания LHS Telekommunikation Хартмут Ладемахер. С принц Феликс се запознали по време на следването си в швейцарския колеж Alpin International Beau Soleil.
 
Двамата продължава следването си в университета Pontifical Athenaeum Regina Apostolorum, където Клер учи във факултета по биоетика. Съпругата на принц Феликс владее четири езика и скоро ще получи докторска степен в областта на етиката при даряване на органи от университета в Рим, пише woman.ru.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си