Мега балконеста сервитьорка от Враца подлуди Интернет (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Цвети Цолова подкосява мъжките сърца с натурално огромната си гръд, на работното си място и в социалните мрежи, видя HotArena.net.
 
Пищната врачанка наскоро е започнала работа като сервитьорка в централно кафене в родния си град. Още с първата й поява, обслужването на Цолова е станало едно от най-предпочитаните.
 
Собствениците на заведението пък се радват на огромна клиентела след постъпването на новата служителка. Дори се налагало Цвети да си сменя ежеседмично мобилния номер, защото получавала дузина съобщения и обаждания от разни ухажори.
 
Заформил се е и неин фен клуб, който е изпратил писмо до сп. „Плейбой“, с молба да направят платена фотосесия на пухкавото девойче. Докато се очаква отговор от печатната медия, почитателите на знойната врачанка, могат да се насладят на полуголите й снимки, предоставени от самата нея, пише tribali.info. 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Мега балконеста сервитьорка от Враца подлуди Интернет (ГОРЕЩИ СНИМКИ)”

  1. Не мога да разбера защо сте такива злобари.Защо само критикувате и един път на бялото няма да кажете бяло ми все кусури се търсят.И защо решихте,че като се е снимала по бански на плажа е курва????Вие снимки лятото не правите ли?!?!

  2. Леле,тая как само със сервиране е успяла да изкара парички да си купи статийка за селската си особа тук?Не че леопардовият бански е селски…или лелченската физиономия :)И аз като бях прасе с такива баджаци като нейните имах огромни гърди,ама защо да не направите статия за нея…иначе от къде хляб 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си