Алисия в депресия! Разбра кой е пуснал слуха за раздялата с Ники (Вижте интриганта)

Редакторска плесница
 
 
Алисия изпадна в депресия след слуха за раздялата й с Ники Михайлов, който взриви медиите вчера. Изпълнителката на „Твоя тотално“ разбрала кой е пуснал грозната клюка и това страшно я депресирало, научи HotArena.net.
 
Интригата е тръгнала не от кого да е, а от нейния колега – Азис. Фолк певецът пуснал слуха по собствена инициатива, а не подшушнат от Николета. Ромският славей искал да си отмъсти на Алисия.
 
Припомняме, че вчера медиите гръмнаха с новината за раздялата на Ники и певицата. Според клюката Михайлов изгонил приятелката си, като й събрал багажа и й го пратил по куриер. Причина за бруталната раздяла била постоянната ревност от страна на Алисия и честите поводи, които пък й давал футболистът.
 
„Това е първият и последен път, в който обръщам внимание на публикации на някакви жълти вестничета и сайтове. Не ги чета и се дразня, когато някой ми разказва за техните измислици. Ще кажа само, че ако един ден с Алисия решим да се разделим, то ще бъде по цивилизован начин и нашата пиарка ще съобщи лично за това. И още нещо – преди малко, като отворих гардероба, всички дрехи на Алисия си бяха тук“, отрече категорично чрез Фейсбук Ники Михайлов.
 
HotArena.net научи, че долната лъжа е била разпространена в медиите от Азис като отмъщение заради побоя и опита за отвличане отпреди два месеца.
 
Припомняме, че тогава неизвестни нападнаха фолк певеца посред бял ден и опитаха да го отвлекат. За щастие, очевидец осуети похищението, а в медиите се появи версията, че Ники Михайлов е поръчал нападението, за да сплаши Азо. Националният вратар бил лично обиден заради парчето „Нещо мръсно“, посветено на Алисия и искал да защити честта й.
 
И в крайна сметка какво се получава: Азис отмъщава на Алисия заради Николета с песен – Ники отмъщава на Азис заради Алисия с похищение – Азис отмъщава на Алисия заради Ники със слух… Този интригантски кръговрат явно никога няма да има край!
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си