Джаро в развод

Страховития мафиот от „Под прикритие“ Джаро и медиен бос на „Четвърта власт“ Никола Моллов ще се развежда. Вече от месеци актьорът топли леглото на сценаристката Ваня Николова, забравяйки, че има съпруга в Париж, разбра HotArena.net.

Откакто Билалов влезе в сериала в ролята на Джаро, не може да се отърве от фенки. Въпреки че е женен и с деца, актьорът често се озовава в компанията на родни хубавици.

Съпругата му Сание неведнъж го е заплашвала, че ще се разведе с него заради приказките за изневери, но досега Билалов усърдно я разубеждаваше, че няма нищо вярно в това. Поне веднъж в месеца той отскачаше до френската столица, за да си види семейството, което донякъде успокояваше жена му и нещата си продължаваха така, както на него му изнася.

През изминалите години Джаро успя да забърше не една или две актриси, завъртя афера с тв водещата Александра Гюзелева—Шани, както и с красивата Весела Балабинова, която му партнира в Народния театър.

В последната година и половина обаче Билалов заряза случайните афери, тъй като хлътна до уши по последната си приятелка. Сценаристката на „Под прикритие“ и „Четвърта власт“ Ваня Николова се оказа единствена за него.

Двамата са направо неразделни, а работата по новия проект на БНТ още повече ги сближила. Освен това актьорът изпълнява главна роля в новия сериал на телевизията — главен редактор на вестник, правейки едно от най-добрите си превъплъщения.

Професионално доволен и хлътнал до уши в сценаристката, Джаро не намира време да ходи до Париж, а жена му вече е напълно наясно какво се случва.

Според приятели на актьора съпругата му просто няма да му прости този път и развод със сигурност ще има. „Този път няма да му прости, защото и той вече не държи да продължава брака си“, коментират негови колеги и издават, че с новата му любима дори живеят заедно на семейни начала, пише „Всеки ден“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Джаро в развод”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си