Скандал около дрешките на Галена! Оказаха се крадени, носени и оплюти от Андреа

Редакторска плесница
 
Слави Трифонов прибрал 10 бона от фолк дивата Галена, за да рекламира модната й линия. Този скандал, за който HotArena.net ви съобщи вчера, разтресе медиите и разбуни духовете.
 
Има ли право Слави да прави подобна реклама, отчита ли се на бТВ, какви всъщност са тези дрехи на Галена и откъде идват, кой ги шие и прочие любопитни въпроси се завъртяха в пространството.
 
„Добри Киряков си пробутва тези евтини парцали чрез Галена. Шие ги с приятеля си Борче Ристовски“, разкри читател на HotArena.net.
 
Тук прелюбопитното е, че Добри Киряков неотдавна се бе забъркал в друг скандал, но покрай Андреа.
 
„Андреа се отнесе некоректно с мен. Тя ме помоли да й купя дрехи от Лондон, които аз купих и тя после не ми ги плати“, оплака се преди време стилистът.
 
На обвинението му Андреа отговори остро и гневно: „Това е не само зле скалъпена интрига, но и долнопробна и гнусна лъжа. Целта е да се саботира доброто ми име и всичко, което правя. Не дължа никакви пари на г-н Киряков за закупени в Лондон дрехи. Не отричам, че очаквах той да си свърши работата професионално, като изпълни стриктно уговорката ни. Вместо да направи това обаче, той донесе в найлонови пликове вече носени от мои колеги дрехи, които просто нямаше как да облека за снимките на видеоклипа. Въпреки това аз му платих обещания хонорар от 1000 лева, но не и парите за тези стари дрехи”.
 
Това събуди няколко въпроса.
 
Практика ли е на Киряков да пробутва на клиентите си вече носени дрехи? И значи ли това, че модната линия на Галена, рекламирана при Слави, не е толкова уникалната за колкото се твърди? HotArena.net следи случая!
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Скандал около дрешките на Галена! Оказаха се крадени, носени и оплюти от Андреа”

  1. OMG! Вие сте много зле, честно! Не спряхте с тия гнусни новини, чрез които целите да събирате посещения на тъпия си сайт! Колко жалко…:/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си