Ето как Андреа крие килограми с фотошоп (Много снимки на ремонтираните места)

Редакторска плесница
 
„След като Андреа се опита да ни „докаже“, че не си била удължавала краката на фотошоп, аз пък реших да ви докажа, че не само си ги удължава, ами си ги и изтънява!“, алармира буден читател на HotArena.net.
 
„В последните месеци забелязахме, че фолк певицата доста е качила килограми и това се вижда от снимките, които качват по страниците във Фейсбук след нейни участия, от предаванията, в които участва и т.н.
 
Певицата казваше, че нарочно са я снимали от неподходящ ъгъл, за да я изкарат дебела и не спираше да качва в профила си „истинските“ снимки.
 
В последните няколко дни, заяжда и плеймейтката Николета Лозанова, че била с къси крака, били и дебели и така нататък. Само, че истината се оказа друга, в стил ”Крадецът вика – дръжте крадеца“, възмущава се интернет потребителя в сигнал до редакционния ни мейл.
 
Той дори бе така любезен и да ни изпрати колажи и снимки, които доказват категорично фотошоп триковете на фолк гърлата. Благодарим на будния читател за услужливия сигнал и снимките – можете да ги видите в галерията по-долу.
 
Май си е поръчала по-дълги крака
 
Факт е, че от няколко седмици фолк певицата е забранила да я снимат по участия и държи всичките й снимки да минават обработка, преди да се публикуват. Виделите я на живо, обаче коментират, че въобще не е толкова слаба, на колкото се преструва, писа и Kliuki.net.
 
 „Май си е поръчала по-дълги крака и по-малък задник”, коментираха хората, видели снимките. От пръв поглед се вижда, че ногите й са изкуствено удължени, за да изглежда звездата по-фина. Това е често използван трик в зората на телевизия „Планета”, когато почти всички клипове се снимаха по този начин, особено когато ставаше въпрос за малко по-закръглените дами. Същият ефект се създава, когато клип се снима във формат 16:3, а се пусне на екран с пропорции 4:3, писаха от „Всеки ден“.
 
Разбира се, Андреа далеч не е първата звезда, използвала фотошопа, за да прикрие „туй-онуй“. Особено колежките й от бранша често посягат към хитрата програмка, за да изглеждат съвършени за феновете си. Лошо няма, стига да се прави с мярка.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си