Руска певица се съсипа с 13 пластични операции (Снимки)

Руската певица Альона Пискун е поредният пример за жертва на пластичната хирургия. Бившата руса красавица е направо плашеща след серия пластични операции, видя HotArena.net.
 
Макар и само на 25 години, Альона легна на хирургическата маса за 13 различни операции. След кардинални промени на носа, брадичката и бузите, тя е просто неузнаваема. Единственото, което я издава, са нейните татуировки.
 
“Само за няколко години се промених драстично както физически, така и отвътре”, казва тя. “Не съжалявам за нито една от операциите, защото всеки път, когато се подложа на такава ставам все по-красива”, твърди рускинята, пишат от kliuki.ws.
 
Според Пискун промените са за добро, но не така мислят нейни фенове. Снимки на рускинята след интервенциите направо ужасиха мрежата. В момента Альона Пискун шокира не само с визията си и промените по нея, а и с поведението си.
 
Наскоро скандалната певица поруга святото за много руски граждани място Мамаев Курган. Альона засне фотографии и видео, на които тя и нейният приятел позират на фона на скулптурата Родина — майка в недвусмислени пози и действия, придружени от нецензурирани шеги.
 
Заради скандалното си поведение Альона може да бъде изправена пред съда. От друга стана провокациите на певицата са добре известни руската общественост.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Руска певица се съсипа с 13 пластични операции (Снимки)”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си