Вижте мъжките Златки жадни за слава и пари

След като стана модерно да си плеймейтка в България и се навъдиха черни и руси Златки, сега е време да подредим класацията от онези мъже в хайлайфа, които са готови на всичко за слава и пари, видя HotArena.net.
 
Протежето на Николета Лозанова — фолк певеца Жоро е сред представителите на силния пол, които напоследък дават мило и драго, само и само да са в центъра на прожекторите.
 
Моделът и актьор Стилиян Василев, който нашумя покрай връзката си с фолк певицата Анна-Мария Чернева, пък вече иска да гради собствено име, без помощта на жени около него. Василев все по-често е забелязван по светски събития и в пресата, а последното му изказване за платените миски, предизвика силен отзвук.
 
Атанас Месечков — нежният танцьор вдигаше много шум за нищо. Вече два пъти голямата награда от ”Dancing Stars” му се изплъзва, а Наско е готов на всичко, за да се появи за 3-ти път в подобно риалити.
 
Оказа се, че връзката му със Стела Ангелова е пълен фарс, както и останалите, с които се опитва да се наложи. В момента танцьорът е подновил връзката си с бизнесмен на име Александър, който има мол в провинцията.
 
Галин — поп фолк певецът от ”Пайнер” е поредният мъж, който гради имидж на хетеросексуален мачо. Да, ама не!
 
Добре осведомени източници твърдят, че той сам пуска слухове, че е преспал с тази или онази плеймейтка. И според някои клюки си търси богат спонсор за песни и клипове и вече се превърнал в копие на Златките.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Вижте мъжките Златки жадни за слава и пари”

  1. Познавам лично Галин и… не искам да прозвучи като клевета…Най-добрият ми приятел е обратен и се познават… Абе Галин си е сто процента Гей, каквото и да се говори и на какъвто и да се прави 😉 В което няма нищо лошо разбира се! Просто, не ми харесва да пуска такива абсурдни слухове с коя бил спал!

  2. ami ko da praiat mom4eta gladni i kat im e kefnalo da si praviat kefa taka da go praviat koi gi spira tova e to pariti praviat choveka kazal naroda navi primera i vse pak sme 2013 v bg trqbva po kulturno da se otnasqme kum gey obshtestvoto drugite durjavi horcata se celuvat po ulicite 6toto neim puka i sa razvito ob6testvo kato durjava i hora ne qdat bokluci kat nas za julti stotinki da sa 4udim na koi da si go iskarame posle iskase lubov mnogo lubov i splotenost toi i kefa si idva sam sled tova hahah

  3. Дениз Емилова

    Забравите само Мариян Димитров – като чуя мъкжа Златка първо за него се сещам хахах

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си