Емилия, не се снимай без грим! (Вижте защо)

Редакторска плесница
 
Фолк дивата Емилия направи грешката да публикува няколко свои фотоса без грим и получи неодобрение дори от най-върлите си фенове, видя HotArena.net. (вж галерията) Изпълнителката на „Не виждам“ има красиво лице, а визията й в последното видео е направо ослепителна.
 
На снимките без грим обаче разликата е шокираща. Не за друго, а защото почитателите са свикнали да я виждат с тежък грим, много компютърна обработка и фотошоп.
 
В ежедневието, естествено, Емилия не изглежда по този начин. Тогава си проличават пластиките по лицето, няколкото корекции на носа и устните и всички други дребни нещица, които певицата е пипала по себе си.
 
Най-забележима е разликата в носа. Както знаете, преди няколко месеца Коко Динев преби жена си, като й нанесе сериозни телесни повреди. Наложи се Емилия да претърпи няколко операции на носа, за да възвърне старата му форма. Но това така и не можа да се получи.
 
Наскоро пък наш читател сигнализира, че е забелязал певицата доста да се занемарява последно време. Не се поддържа, не сменя гардероба си, не се грижи за външния си вид…
 
Ето защо почитатели справедливо я съветват да не се снима повече без грим, или поне да не публикува подобни фотоси. „Емилия, ти си известна личност, прекрасна си и си идол за своите фенове. Затова трябва да си безупречна. Не можеш да си позволиш немарливост“, съветват доброжелатели.
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

10 thoughts on “Емилия, не се снимай без грим! (Вижте защо)”

  1. Честно казано, не знам тази какво самочувствие има , за да се показва така пред хора. Потресаващо грозна е , прилича на 49 годишна лелка. Емилия, грозна си.

  2. Аз не виждам чак такава фрапантна разлика, не изопачавайте. Хубава млада жена си е Еми, и пее чудесно. Успех, Еми!!!

  3. слепи ли те, бее? без грим изобщо не е за показване! да си седи у дома с коко и тва е, ако той е такъв мазохист, ние не сме

  4. И тя и Динев са невероятни селски бекове, да бъдат така добри да не ни затормозяват със гадни снимки. А на Емито татуса ще оставя без коментар – няма такъв срам.

  5. Не ме кефи творчеството на Емилия нито бранша й, но мога да кажа че момичето си е много хубаво без грим, даже е по симпатична от колкото с грим. А тези дет пишете колко е ужасна, ами погледнете се първо в огледалото и пийте една студена вода от яд че сте бедни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си