Родните звезди правят любов и се тешат след раздели на морето! (ГАЛЕРИЯ ОТ СНИМКИ)

Докато едни пълнят морето със солени сълзи от раздялата с любимия, други родни звезди правят любов на плажа и се отдават на романтика и бурни страсти цяло лято.
 
Кой как изкара горещите дни, кои светски двойки у нас се разделиха през последните месеци и кои започнаха нова любов? HotArena.net ще направи кратък обзор на интимния летен живот на звездите, като този път под прицел са ни най-скандалните двойки.
 
Разделени
 
Николета и Валери Божинов, Алисия и Ники Михайлов сякаш се наговориха това лято да прекратят заедно връзките си. Първо беше Алисия, която трудно преживя поредния крах и се отдаде на мъката си в Лозенец.
 
Упоритият слух за предстоящия развод на Валери и Николета прати плеймейтката в Италия. Тя обаче далеч не изглежда съкрушена. Както знаете, според клюката, Божинов е зарязал Лозанова, след като разбира, че съпругата му му изневерява с Ники Михайлов. Именно заради тази афера вратарят и Алисия се разделили.
 
Все пак, вчера Валери отрече с Николета да са скарани.
 
„Чувствата между нас продължават да са много горещи. Караме се, целуваме се, разделяме се, събираме се… Живеем на макс и емоционално. „Развод ми дай“ няма! Колкото и да ги е яд завистниците и злобарите, които не знам защо не спират да се занимават с нас“, заяви Валери Божинов пред „Труд“.
 
Само преди седмица пък Жени Калканджиева и Тачо обявиха, че се развеждат. Тачо вече има нова жена в живота си – моделката Зорница, макар че според Калканджиева не тя е причинила раздялата.
 
Sex on the beach
 
Коктейл Sex on the beach си спретнаха Петко Димитров и Яна Акимова. Двойката ала „Мръсни танци“ бе щракната от папараци да се натискат на плажа в Лозенец като невидели.
 
На романтика се отдадоха и Златка Димитрова заедно с Миро край Каваците, а далеч по-тузарска бе почивката на фолк дивата Мария – в Сен Тропе заедно с Хриси Гущеров и дъщеря й Марая. От чалга дивите единствено тя си позволи лукса да отиде на такава скъпарска почивка.
 
Колежките й като Анелия и Преслава, например, почиваха на родното Черноморие. Галена и Емилия пък се отдадоха на семейството – Галена с Галин и малкия Стефан – на Седемте рилски езера, а Емилия с Коко и малкия Иван – на манастир.
 
Противно на очакванията, Радина Кърджилова и Деян Донков не попадат в графа „Разделени“. Напротив! Цяло лято двойката пътуваше с новата си каравана из цялото Черноморие, като от всяко местенце си правеха снимки.
 
Е-е-ех, любов…
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Родните звезди правят любов и се тешат след раздели на морето! (ГАЛЕРИЯ ОТ СНИМКИ)”

  1. Те всички позират и са си наели техни уж папараци, за да ги изненадат със снимките. Да им се чудиш защо все се стремят да се излагат. За тези, които искат да пробиват с визия и без акъл, това е някак обяснимо. Но такива, които вече имат бизнес или са известни с постижения, за какво им трябва този резил?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си