О, НЕ! Вижте новата на Божинов преди пластичните операции (СТРАХОВИТИ СНИМКИ)

Само преди година Моника Валериева е можело да бъде използвана като бостанско плашило на земеделските пасища. Поне така твърдят враговете й, разбра HotArena.net.
 
Странни снимки на новоизлюпената звезда се разпращат до редакционните пощи на медиите. Анонимните податели твърдят, че жената на тях е именно госпожица Валериева. Най-фрапантното е, че визията й — тип „селска пръчка“ не е от тийнейджърските лета на манекенката, а само от преди година.
 
Форумците недоумяват от къде е тръгнало сравнението „Двойничката на Николета Лозанова“, тъй като Моника както преди, така и след пластичните интервенции, няма никакви визуални прилики с врагинята си, пише в. „Всеки ден“.
 
„По Николета също е играл скалпел, но и преди това си беше хубава и с присъствие, а тази е истинско грозилище, толкова е обикновена, че не можеш да я запомниш“, коментира пластичен хирург. Подобни девойки били златна мина за „клъцни — срежи“ клиниките, тъй като всичките им части се нуждаели от подмяна.
 
Моника Валериева се сдоби със своя миг слава, благодарение на най-добрата си приятелка Андреа, която завъртя обновената й визия в свой клип. Тънките изписани с молив извити чертички над очите, вече са заменени от трансплантирани дебели и гъсти вежди, а джуките са подплатени с още някой кубик силикон.
 
Няма и помен от плоската гръд на манекенката, сега там са разположени новите й пищни форми. А клюнът, който може би вече сте забелязали на старите й снимки, е превърнат в изящно чипо и тънко носле.
 
Манекенката е зарязала й стария си афинитет към евтини и простовати рокли, които от десет жени, поне осем имат същите. Днес тя е почитател на луксозните дизайнерски облекла, както и рекламно лице на известни марки като „Franco Ferucci” и подобни.
 
Феновете на Николета Лозанова все още недоумяват как съпругът й е могъл да я замени с жената от снимките които виждате. А HotArena.net ви пита—споделяте ли тяхното мнение?

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си