Анелия се вдъхнови от теглото на Преслава! (ВИЖТЕ Я, СКОРО ЩЕ ИЗГЛЕЖДА КАТО НЕЯ)

Редакторска плесница
 
Странна мода е обхванала чалга средите. Като че ли анорексията на Преслава вдъхновява с пълна сила, видя HotArena.net.
 
На последното си участие, в столичен нощен клуб, Анелия взриви посетителите със супер секси визия. Турско-синята й рокля стоеше добре на изрусената й коса, но нека поговорим за тялото й.
 
Фолк певицата никога не е била дебела, но сега изглежда по-слаба отвсякога. Възможно е вталителният ефект да е бил видим отдавна, но изпълнителката е известна и със странния си вкус към модата, и предпочиташе да облича по-широки и дълги дрешки.
 
Анелия е щракната как пее и танцува, а краката й изглеждат почти като клечките на Преслава. Засега всичко е в границите на нормалното, но ако се превърне в мания, скоро и бившата жена на Коко Динев съвсем ще се свърши.
 
Ханшът й е толкова тесен, че прилича на детенце.
 
Друг факт, който сочи отслабването на певицата е, че и чертите на лицето й доста са се изострили. А ефектът от това са по-изпъкнали бръчки, които можете да видите на снимките в галерията.
 
Побърка кантара
 
Ту нагоре, ду надолу сочат стрелките на кантара на Анелия. Певицата рязко пълнее и отслабва. Съвсем наскоро HotArena.net отбеляза колко са наедрели бедрата на певицата. Тогава тя сподели, че се подлага на жестоки диети и явно са дали ефект, но твърде драстичен.
 
Към средата на лятото Анелия отново бе сравнена с Преслава, с която в дуетния им клип са като извадени от реклама на хапчета за отслабване. В началото на лятото обаче бившата на Коко Динев пак бе загладила косъма.
 
Това рязко напълняване и отслабване ужасно вреди на здравето и фенове съветват Анелия да закове кантара на едни килограми и да спре да си прави експерименти с жестоки диети.
 
В галерията по-долу може да видите резките промени в снимки на Анелия преди и сега.
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Анелия се вдъхнови от теглото на Преслава! (ВИЖТЕ Я, СКОРО ЩЕ ИЗГЛЕЖДА КАТО НЕЯ)”

  1. Ако трябва да сме честни, с бялата рокля изглежда доста по-секси. Иначе изглежда много банално, като всички други.. А така е една секси жена. Поне в тялото, че иначе откъм другаде не го докарва никак. Да изглеждаш като детенце/малко момиченце, не е изобщо секси.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си