ФАЛШ! Сдобряването между Емилия и Анелия ЛЪЖА! Още не могат да се дишат (Виж на снимките)

Редакторска плесница
 
Анелия и Емилия са се сдобрили и са вече първи приятелки? Таратанци! Дори най-големите оптимисти не можаха да повярват на тази схема.
 
Колкото и да се опитват двете жени на Коко Динев да се правят на дружелюбни, очите им не лъжат. Те не могат да скрият омразата помежду им и в това се увери HotArena.net.
 
Мнимото им заравяне на томахавките бе посрещнато с радост от феновете има, защото дори на тях им бе омръзнало от злобните дрязги между вечните врагини. Медиите бълваха новина след новина за „щастливото събитие“, а Емилия и Анелия бяха поздравени за „мъжката постъпка“. И така с един куршум певиците си отстреляха и печеливш пиар, и повече покани за съвместни участия, и благоговението на феновете.
 
Но истината далеч не е толкова розова!
 
„Никога няма да простя на Анелия! Оставих я да си мисли, че съм ок за сдобряването, но чувствата ми към нея не са се променили и няма да забравя за годините унижения. Все пак смятам да се придържам към максимата –
 
дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо“,
 
споделила Емилия пред приятелки.
 
Анелия също се старае да запазва добрия тон и благоприличие, но счупената ваза не се лепи толкова лесно.
 
За изкуственото поведение помежду им говорят и снимките от последното им участие. На фотосите, в които позира заедно с Анелия, Емилия е видимо притеснена и смутена. Погледът й е дори леко стреснат, сякаш близостта с бившата на Коко я плаши.
 
Анелия пък на всички фотоси се старае да изглежда весела купонджийка, непукист. Но личи, че преиграва. В очите й се чете, че компанията й е неприятна, но иска да отвърне на Емилия със същото лицемерие, за да не излезе тя лошата.
 
Така че, скъпи оптимисти, не се залъгвайте! Приятелство тук няма! Има само интерес. Но и той няма да трае дълго, а чувствата ще вземат превес и е въпрос на време отново двете вечни врагини да се захапят отровно.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “ФАЛШ! Сдобряването между Емилия и Анелия ЛЪЖА! Още не могат да се дишат (Виж на снимките)”

  1. авторке парцалесо миризлива цървуланска я си е.би майката проста и не си ври гагата в живота на хората

  2. Няма как да има приятелство между жени, които делят или са деляли нещо,някои някога! Винаги остава чувството на антипатия…то се знаеше ,че сприателяването им ще е поредната доза Пи-ар

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си