ЕКСКЛУЗИВНО пред HotArena! Джорджиа: Фейсбук-профилът ми бе хакнат! Разбрах кой стои зад това! (ОТКРОВЕНИ признания от певицата – САМО ТУК)

Джроджиа сподели пред HotArena, че човек от нейното обкръжение изпраща непрекъснато компромати против нея, които нямат нищо общо с реалните събития. Бащата на детето й държи на нея, въпреки че са разделени, и заедно ще потърсят възмездие за навлизането в личното им пространство.
 
За последен път певицата коментира обстоятелства от личния й живот и избра да го направи първо в HotArena.net. Профилът на красавицата е бил атакуван от лице, което пред нея се представя за приятел, а зад гърба й сипе змии и гущери.
 
След направата на необходимата проверка по поръчка на изпълнителката, IP адресът на „саботьора“ е установен, както и кога, и откъде е влизано от нейния профил в социалната мрежа.
 
Джорджиа коментира, че никога няма да каже лоша дума против бащата на детето й, а написаното от нейно име в социалната мрежа е абсолютна лъжа. Лъжа са и статиите, изградени от сигнали, които праща вероятно същия човек, разбил профила й.

Въпреки че са разделени, те имат повече от прекрасни взаимоотношения. Той държи на нея, както и тя на него, поделили са си грижите за общото им детенце.
 
Имали са своите добри и лоши моменти в съвместното им съжителство, но сега всичко е наред и се крепят на взаимно приятелство.
 
Певицата се обижда от подобни спекулации около личния й живот, тъй като желае да популяризира името и личността си, единствено чрез музикалното й творчество.
 
Подобни скандали не й носят никакви дивиденти, тъй като не желае да бъде от типа „известна само защото е известна“.
 
Не желае да излага личното и интимното в живота й на показ.
 
Изпълнителката най-вече е засегната, че семейството и приятелите й четат неверни неща за нея, които са плод единствено на човек с богато въображение, който скалъпва цели филмови сценарии, в които тя играе главната роля.
 
Детето й вече е на 3 годинки и започва да разбира всичко, както и да задава въпроси, за които е чуло да се говори извън вкъщи.
 
Крайно неприятно би било за Джорджиа ако започнат да я безпокоят от някое МВР, за да нищят истории, които нямат нищо общо с действителността. Компроматите, които излязоха за бащата на рожбата й, биха му изиграли лоша шега в бизнеса, в който не играят извън законови методи и пособия.
 
Изпълнителката все пак не отрича, че в повечето статии за известните личности като нея, съществува минимална доза истина, но за сметка на това тя бива изопъчавана и доста украсена.
 
Съвсем скромно допълни, че не е постигнала все още кой знае какво, но нападките срещу нея са от хора, които малко или много й завиждат. Това са предимно от този тип жени или момичета, за които най-важно е да обикалят нощните клубове и да търсят заможни мъже, та да преживеят и те утрешния ден.
 
Работи върху 3-4 музикални проекта, които съвсем скоро ще реализира.
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “ЕКСКЛУЗИВНО пред HotArena! Джорджиа: Фейсбук-профилът ми бе хакнат! Разбрах кой стои зад това! (ОТКРОВЕНИ признания от певицата – САМО ТУК)”

  1. Ама Десо стига си писа статийки.Нито песен направи,грозна си ……Неразбра ли,че си си един парцалан.

  2. Таз пък коя беше? Че и компромати, писна ми от псевдо звезди приличащи на кукли от сексшоп да се изживяват като звезди. На кой му дреме тая кифла какъв и е живота?

  3. Тя е личност

    Тя е някоя не ви харесва това но какво да се прави не може всички да сте известни и красиви вкъщи и пред тв-то да готвите и после на компа да поплюете муахахахах това сте Боли я че ще я плюете и не само нея има си известни хора приемете го

  4. до Тя е личност

    Тя е няква сдухана депресантка дето никой не и обръща внимание и си търси богат чичко паричко ама май иска повече пари отколкото може да предложи в натура и все остава сама

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си