Тъжно! Отиде си Гого от „Тоника“

Звездата от „Тоника“ Георги Найденов — Гого си отиде. Естрадната легенда напусна този свят на 64 години, издъхвайки в дома си в Айтос, научи HotArena.net.
 
До последно известния изпълнител се бореше неуморно с коварната болест, която го съсипа последните години. Заради сгрешена диагноза, дълго време той бе лекуван неправилно и това се отрази на състоянието му.
 
Години наред Гого бе лекуват от „латерална амиотрофична склероза”.Пращаха го на лечение в Европа, Китай, но без никакъв успех. В последствие бе установено, че Гого страда от лаймска болест, която вероятно е прихванал във Виетнам по време на турне преди 30 години. Близки и приятели на Гого се опитваха да му помогнат както могат, но без успех.
 
Дори сменената диагноза и новото лечение не успяха да закрепят разбитото здраве на певеца. Накрая, преди около година синът на Ева и Гого призна официално жестоката истина: „Баща ми си отива. Най-ужасяващото е, че той е наясно със своето състояние. Болестта засяга мускулите му, но не ума, интелекта и представите му за света”.
 
Неотлъчно до певеца останаха не само съпругата му Ева и децата им, но и най-близките приятели на Гого. Тони Димитрова днес изплака, че това е най-тъжния рожден ден, който е имала, тъй като е загубила най-близкия си приятел.
 
Певецът е издъхнал рано тази сутрин, около 7:00 — 7:30 в дома си. Свидетели разказват, че са видели линейка пред къщата, а минути по-късно научили и трагичната новина.
 
Цял Айтос оплаква певеца, а хиляди изказаха съболезнования в социалната мрежа, спомняйки си за човека, подарил ни невероятни песни като „Нека да е лято,“, Бургаски вечери“, и „Помниш ли“ и още много други.
Поклон пред паметта му!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Тъжно! Отиде си Гого от „Тоника“”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си