Камелия без грим и с посивяло лице! Какво става с певицата

Редакторска плесница
 
„Какво става с Камелия? Защо изглежда така“, „Ками, да не би да си болна?“, засипаха я с въпроси фенове, след последната снимка на певицата във Фейсбук.
 
Изпълнителката се появи без грим и с посивяло лице, видя HotArena.net.
 
Всъщност певицата и друг път се е показвала без макиаж – Ками е една от фолк дивите, които не се притесняват от естествения си външен вид без тонове фон дьо тен и сенки.
 
Но този път силно впечатление направи цветът на лицето й. То е бледо и на сиви петна. Именно затова и феновете решиха, че Камелия е лепнала коварния грип, който върлува напоследък.
 
Обяснението обаче може да не е толкова тривиално.
 
Не е тайна, че певицата и гаджето й Цветин се опитват от години да си имат бебе. Камелия обясни в „Горещо“, че няма проблем със забременяването, а с износването на плода и с лекарите се опитвали всякакви методи за задържане, но безуспешно.
 
Всички тези процедури и хормоналните препарати, с които я тъпчат и прочие, оказват своето влияние на външния вид със страничните си ефекти.
 
Пигментацията на лицето е само единият от тях. Теглото на певицата също варира, като тя ту отслабва, ту пълнее, получава се и допълнително окосмяване заради хормоните.
 
Неотдавна Камелия призна, че вече е готова за варианта „сурогатна майка“ като алтернатива двамата с Цветин най-сетне да имат дете.
 
Явно обаче Камелия продължава да се бори сама да забременее и износи бебето си.
 
М. Грозева
 
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Камелия без грим и с посивяло лице! Какво става с певицата”

  1. Тия па болна била. Ако е болна ще го напише и 100% нямаше да си качи снимка болнава. Не видите ли, че всичко си пише само във фейсбука? Просто светкавицата на фотоапарата я е осветила повечко и те така.

  2. Sega bolna q izkarahte,stiga de,vzemete se v race ,prestanete s taq zlooba!!Mnogo si e dobre,super daje!Kami,mila,pojelavam ti ot sarce,detence taq godina da ti radva doma!AMIN!

  3. ей, големи боклуци сте. Това е от снимката, малоумници.
    Ками, бъди здрава и бебо ще дойде, мила.

  4. Booolnaaa…axaxax!Prosto e bez grim,estestvena i naturalna!!Dori taka,Kameliq e mnogo charovna i seksi!!Kami…nqma nachin da spre6 naroda da ti zavijda,kato si unikalna!!Dai BOJE vseki mu,da izglejda na 40 i..taka, i da ima takova unikalno tqlo||

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си