ИСТИНАТА ЛЪСНА! Николета не се развежда с Валери заради над 2 милиона! Вижте тънките й сметки

Редакторска плесница
 
Че Николета Лозанова е меркантилна, както всички плеймейтки у нас, всеки го знае. Но не сме и предполагали, че е чак такава сметкаджийка!
 
HotArena.net научи шокиращата новина, че тв водещата изобщо не обича съпруга си Валери, а е останала с него само по една-единствена причина – заради пари.
 
Ще кажете: „Че какви пари?! Валери е без отбор, няма пукнат лев“. Не бързайте! Оказва се, че в момента Божинов се надява да му паднат едни 2 400 000 милиона евро, след което Николета с удоволствие ще се разведе с него. И ще прибере половината.
 
Цаката е следната. Футболистът съди Спортинг за крупната сума, заради неправомерно уволнение.
 
Припомняме, че Валери бе уволнен в началото на сезона, защото не се е явил за лагер-сбор. По това време Божинов си бе в България – грижеше се за болния си баща, който бе опериран от рак на гърлото.
 
Договорът му е до 2015 година и сега футболистът иска да получи като компенсация всичките си заплати до уговорения срок. Сумата възлиза на 2,4 милиона евро, а адвокатите са почти сигурни в успеха на делото.
 
Разбрала за предстоящия удар, Николета решила да остане при Валери и да отложи развода. Ако през лятото, когато Лозанова го заряза, щеше да вземе от развода огризки, то след делото плеймейтката ще получи половината от тази сума като законна съпруга – минимум 1 200 000 евро.
 
Да не говорим за другите пари по сметката на Божинов, които не са толкова малко.
 
Хитрият пресметлив ход на Николета удря два „заека“ – освен крупната сума, плеймейтката вдигна ударно рейтинга на „Поверително от N.L.“, в което разкри за отношенията си в Валери, писа „България Днес“.
 
М. Грозева
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си