Алисия без грим! Битката с ЕГН-то невъзможна! (ФОТОФАКТИ)

Редакторска плесница
 
Уникална колажна снимка получи HotArena.net на редакционната си поща от анонимен читател. Стоп кадърът е прихванат от гостуване на Алисия в предаване на TV7, където изпълнителката на „Важно ли ти е?“ изглежда адски подпухнала, а изкуствените й скули сякаш са се свлекли надолу.
 
Дали от пластичните операции, или като последица от нощния живот на певицата, но ЕГН-то на Алисия наистина започва да й се изписва на лицето.
 
Мисията невъзможна
 
Фотофактите, с които разполагаме, са неоспорими и са ни изпратени от наши редовни читатели, а не от недоброжелатели, както изпълнителка предпочита да си мисли.
 
На другата снимка, която може да видите по-долу в галерията, Алисия се е снимала сама с телефона си. Там вече можем да видим Ася от плът и кръв, без фотошоп, макиажи и осветление на камерите.
 
Силно впечатление правят тъмните петна по лицето на фолк дивата. Те приличат на тези, с които много майки се сдобиват след раждането, макар че могат да бъдат сравнени и със старчески петна, писа „Уикенд“.
 
На какво се дължат? Най-логичното обяснение е, че нощният живот в задимените кръчми и липсата на сън се отразяват на кожата на Алисия. За своите 31 години е още рано певицата да има подобни кожни проблеми и ясно изразени бръчки, но с нейната професия ЕГН-то по-бързо си казва думата.
 
”Истинска кръв”
 
Неслучайно наскоро певицата се е положила на свръхмодерна технология за подмладяване. Става въпрос за т.нар вампирска терапия. Кръв от пациента се центрофугира в епруветка по специален начин така, че да се получат пречистени клетки. Те се вливат обратно в кръвта на пациента и спомагат за възстановяването на тъканите.
 
Дали тази сложна процедура ще успее да забави процесите, които се случват с лицето на Алисия, предстои да видим.
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си