Богатите също плачат! Ето ги най-тормозените бг звезди от половинките си!

Редакторска плесница
 
Богатите също плачат и живото доказателство за това са редица родни звезди, станали жертва на физически и психически тормоз от половинките си, научи HotArena.net
 
Някои от тях са стискали зъби дълги години, други са си тръгнали веднага, а трети още носят кръста си и търпят последиците.
 
Отворените рани
 
Такъв е случаят с Марта Вачкова, която се оплака от бащата на дъщеря си. Още докато били заедно с бившия си съпруг Радостин, той й посягал, тормозел и нея, детето. С полиция и прокуратура накрая Вачкова успява да се отърве от него и се развежда, но Радко става още по-агресивен. Освен че не плаща издръжка, той тормози дъщеря си, не й позволява да излиза извън България, а Марта се е зарекла да му забрани със съд да вижда Рада.
 
Горчиви спомени от физически тормоз още пази и красивата актриса Яна Маринова. Когато е била на 16 години е имала връзка с наркозависим, който я малтретирал. Гаджето й стигнал дотам, че я прострелял в крака. Белегът й напомня повече никога да не търпи подобни мъже.
 
Смъртните заплахи
 
Смъртни заплахи от половинките си и всякакви други закани и изнудвания са търпели фолк певицата Бони, Сашка Васева и все още твърде младата Рут Колева. Последната още пази смъртните заплахи от чата, отправени от бившия й приятел Калоян. Рут смята да ги използва в съда срещу него, за да спре да я изнудва.
 
Бившият мъж на Сашка също заплашвал да я убие, разкри самата тя. Дупнишката Мадона разказа покъртителни истории за тормоза от Христо Бакърджиев, подплатени с доказателства, измежду които психическо изследване на 6-годишния им син, и две медицински за побой над Сашка.
 
Фолк певицата Бони пък твърди, че майката на бившия й Мечи й направила магия за смърт и едва се отървала от прокобата.
 
А следващото й гадже Милен направо си я побийвал.
 
Така че преди да ви се прииска да живеете като родните випове, помислете дали всичко при тях е цветя и рози.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си