ПОТРЕС! Мис Джуки и Мис Силикон АТРАКЦИЯ в дискотека! (Ето как се влачат на пода и натискат)

След като останаха без работа в ефира на ТВ7 и „Комисията Павлов“, Габриела Радославова и Джулиана Гани се развихриха в нощен столичен клуб. Двете се открояваха от нормалните момичета, които са отишли да потанцуват. Те го удариха буквално на разврат и не по особено красив начин, а по възможно най-просташкия, видя HotArena.net.
 
Поводът за разгула е 23 години от раждането на Джулиана Гани. Но за мнозина от нас и вас подобно отпразнуване е чуждо. Двете бяха с оскъдни тоалетчета. Полата на брюнетката бе по-дълга, но за сметка на нея бюстието й показа всичко.
 
Докато кършеше мощна гръд, зърната на Мис Силикон се показаха, но това не я притесни за миг, тъй като тя е еротична танцьорка и танцува съвсем без сутиен.
 
Мис Джуки бе със сламената си руса коса, която както винаги стои изкуствено и на масури. Бе заложила на патешко жълто тоалетче от две части, а горното й бельо изкачаше доста над бюстието й.
 
Двете се влачиха по пода, за да провокират с интимни хомосексуални пози. Пъчиха бюстове, налягаха се една друга, целуваха се.
 
Джулиана бе придружена от мъж, вероятно приятелят й, който я опипваше безсрамно по задните части пред очите на всички. По едно време русата и черната решиха да си събуят пантофките на Пепеляшки и да стъпят на меката мебел в дискотеката, за да подрусат кючеци.
 
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! От снимките в галерията, вероятно ще изпаднете в потрес!!!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си