2 бона на месец не стигат! Алисия хапе Валери до кокал за пари! (Виж докъде стигна)

Редакторска плесница
 
Алисия здраво е захапала кокала и не пуска, докато не ошушка до дупка и без това закъсалия Валери Божинов, видя HotArena.net.
 
Делото за родителска издръжка продължава и макар вече два пъти на Алисия да й е отказвана по-висока сума за отглеждането на Валери-младши, певицата е решена на всичко.
 
„Не искам чак 20 000 лева“
 
Научихме, че изпълнителката на „Важно ли ти е“ е загубила делото и на втора инстанция. Съдът отново е преценил, че 2000 лева на месец са напълно достатъчни за издръжката на едно дете. Алисия обаче не е съгласна и смята, че сумата е много под месечния доход на Валери Божинов, който според нея крие реалната сума.
 
Колко пари точно биха били достатъчни за Алисия да спре с делата, не е ясно, но източници разкриха, че е решила да обжалва решението на Апелативния съд пред Върховен, писа „Всеки ден“. Изпълнителката се е лишила от услугите на досегашния си адвокат Радост Караиванова и смята да наема по-добър юрист, който да постигне целите й.
 
„Не е вярно, че съм искала 20 000 лева издръжка, както се писа. Просто настоявам за адекватна издръжка спрямо парите, които Валери получава”, заяви пред Карбовски Алисия. Според запознати певицата се цани за минимум 10 бона на месец, без да броим пътуванията до екзотични страни и банковите влогове, за които фолк фурията претендира от самото начало.
 
Нож с две остриета
 
Прогнозните обаче не са никак обещаващи за Алисия. След като Божинов бе изхвърлен от Спортинг, той дълго време стоя без отбор. Сега играе за Левски, където заплатата му едва ли може да подсигури прищявките на бившата му.
 
Нищо чудно на последна инстанция вместо по-сериозна сума от 2 бона, Алисия да бъде лишена и от тази. Ако съдът се съобрази с новата заплата на Божинов, е възможно издръжката на Валерко да падне на минималната, която получават 90% от децата на разделени родители – малко над 70 лева на месец…
 
Стела Йорданова
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си