ДВОЙНО ПРЕДАТЕЛСТВО! Братът на Алисия прикрива изневерите на Ники! Посреща Моника на гарата

Редакторска плесница
 
Жертва на двойно предателство стана фолк певицата Алисия. Кое от двете обаче боли повече, само тя си знае – дали това от собствения й брат, или от сериозния й приятел.
 
Оказва се, че разкритието на HotArena.net за изневерите на Ники Михайлов с Моника Валериева е още по-заплетено.
 
Националният вратар си има помагач – един от близнаците на Алисия. Именно нейният брат е отишъл да посрещне Моника и приятелката й Мари Вачева на аерогарата, разкриха източници, видели с очите си тайната среща.
 
Посреща ги с черно Порше
 
Припомняме, че в четвъртък сутринта Моника Валериева отлетя за Бергамо и се похвали с фото от пътуването си с Мари Вачева във Фейсбук. Двете пропуснаха да споменат, че отиват при Ники Михайлов – факт, който ни бе разкрит от достоверен източник.
 
На летището ги посреща черно „Порше” с панорамен люк с непознат мъж в него. И тук лъсва истината. Миналият понеделник снимка, направена в черна кола с панорама на тавана, разпространи и самият Николай в страницата си във „Фейсбук” (на снимката по-горе).
 
Кои са двама от приятелите му не е ясно, но младежът зад шофьора е единият от близнаците на Алисия. Същият младеж, командирован от кака си във Верона уж за да пази благоверния й от прегрешения с нежни имена, взел Валериева и Вачева от летището.  
 
Ники правил тест драйв на Моника още в БГ
 
Според информация на „Всеки ден“, Михайлов е тествал Моника в средата на януари, когато по спешност му се наложи да се прибере в София. Вратарят получи специално разрешение от клубния си тим „Верона” да пропусне няколко тренировки по медицински причини – възпален прешлен на врата.
 
През краткото време, в което е бил в столицата, между няколко прегледа при родни специалисти, гаджето на Алисия е намерил и свободен час, за да се наслади на орални ласки и други екстри от репертоара на Моника Валериева. Тайната им среща е била умело покрита от ушите на певицата чрез бабаитите на Михайлов, чиято работа освен да го охраняват и возят, е и да си мълчат за безбройните му изневери..
 
Няколко дни след интимната веселба между вратаря и моделката, нищо неподозиращата Алисия демонстрира близка дружка с Валериева. На 22 януари по време на участието й в „Найт Флайт” чалга дивата купонясва и танцува заедно с Моника и нейното гуру Андреа.
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си