Топ 3 на най-чаканите звездни бебета през 2014! Вижте бременните им майки (СНИМКИ)

2014 година ще се окаже много плодовита. Един куп звездни дами забременяха – къде очаквано, къде – не, и феновете им с нетърпение чакат раждането на бебета им.
 
HotArena.net подбра за вас три от най-известните бъдещи майки, които ще родят тази година.
 
3. Яна Димитрова
 
Яна Димитрова трябва всеки момент да роди и да дари своя съпруг Петко Димитров с първородния си наследник. Двамата чакат момче и новината за бременността на Яна не беше толкова неочаквана. Яна и Петко сключиха брак миналата година и за всички беше ясно, че скоро ще има блага вест. Това, разбира се, не прави бебето им по-малко чакано.
 
2. Лора Караджова
 
Далеч по-изненадваща обаче бе бременността на Лора Караджова. Певицата, която доскоро вятър я вееше на бял кон, изведнъж се оказа със сериозен приятел, от когото чака бебе. Гаджето й Валентин Славов е на седмото небе и чака с нетърпение появата на мъничето през есента.
 
1. Диляна Попова
 
Но най-неочаквана и изненадваща се оказа бременността на Диляна Попова, затова я поставихме на заслуженото първото място. Признаваме си, и ние от HotArena.net останахме леко шокирани от новината, че моделката чака бебе. И то не от кого да е, а от самия Асен Блатечки, който си има семейство. Но любовта, както знаем, няма граници, няма и съвест.
 
Бебето на Диляна и Асен ще се роди също през есента, както на Лора и Валентин. Дори Попова и приятелката й ходят заедно на курсове за бременни.
 
Вижте техни снимки в галерията.
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Топ 3 на най-чаканите звездни бебета през 2014! Вижте бременните им майки (СНИМКИ)”

  1. От посочените звездни бебета само на Яна и Петко е създадено в нормално семейство. Живо и здраво да се роди и много да ги радва! С най-гнусни родители ще е това на тандема Диляна-Асен.

  2. Malchi pone i ne govori gluposti

    Iancheto kade se pokri tazi poduta krava, deto laje, che kachila samo 5 kilogramcheta. Iancheee, ne, che ti se prismivam, ama aide po- leko s prostotiite. Znaem, che biaha pone 15 predi 2 mesetsa, sega sigurno si udarila 20-25. Mnogo ste mi smeshni vischki, kato pcohnete da obiasniavate kak ste kachili samo 3-4 kila prez tisalata bremennost, a izglejdate troini po razmer.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си