СЕЛФИТАТА на звездите! Певиците се щракат семейно, плеймейтките – сами! (СНИМКИ)

Модата на селфито не подмина и родните звезди. Селфи по семейно, селфи в банята, селфи без дрехи, селфи дори от зъболекарския стол! Какво ли не измислят известните, за да си направят оригинално фото.
 
HotArena.net забеляза, че фолк звездите най-често си правят селфи със семейството, докато плеймейтките предпочитат да се снимат сами – като по-суетни те не искат някой да им разваля селфито.
 
Певиците
 
Рядко можем да видим фолк певица да се е снимала сама. Дали ще бъде с гаджето, или с някоя колежка, или с детето си, чалга дивите не обичат да са поединично на фотосите.
 
Ето например Мария винаги си прави селфи с дъщеричката си Марая, а Галена се щрака със сина си Стефан или с мъжа си Галин. Последното им селфи беше от почивката им в Париж.
 
Емануела пък обича да си прави „самоснимачки“ с феновете си и след това пуска фотосите във Фейсбук.
 
Емилия също залита по селфи модата, като се щрака предимно с колеги, но има и снимка със сина си Иван. Колежката й Анелия пък взриви нета със селфи с гаджето си – Калоян Арсенов, като така даде повод на таблоидите.
 
Изключение от правилото е единствено Преслава, чиито селфита са винаги „единични“. На последното й присъстваше и марковата й чанта…
 
Всъщност певицата Андреа също се снима сама, но тя спада малко и към категорията плеймейтки – да не забравяме, че преди всичко е модел.
 
Плеймейтките
 
Суетните ни миски не нарушават правилото да са сами на своите селфита. Най-често такива си прави Русата Златка, и то все от колата си. Нейната колежка и адашка Черната Златка също се снима сама, макар че в нейното положение вече е спорно да се каже дали е сама на фотосите (Злати е бременна).
 
И Николета не рискува някой да й развали селфито – щрака се сама, за да е винаги неотразима.
 
Колежката й в моделството Андреа, която влиза и в категорията на певиците, обаче изби рибата с последното си селфи. На зъболекарския стол!!!
 
Вижте снимките по-долу.
 
Стела Йорданова
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си