Алисия към Николета епизод пореден: Мразиш ме, защото си злобна и завистлива! (+ Отговора на Лозанова)

Редакторска плесница
 
Епизод 3367 от поредицата „Алисия VS Николета“ не мина без кавги, скандали и сапунени изпълнения, видя HotArena.net.
Късно снощи двете вечни врагини отново се захапаха и както все по-често се случва в последно време, първа наддаде вой Алисия.
 
На война с любов
 
„True confidence leaves no room for jealousy when you know you ‘re great you have no need to hate!“, написа фолк певицата в социалната мрежа. В превод: „Истинската увереност не познава завист. Когато знаеш, че си страхотен, няма място за омраза“.
 
Разбира се, както всеки пост, така и този бе насочен срещу Николета. Намекът, че Лозанова я мрази, защото е злобна и завистлива, не остана подминат от плеймейтката и тя побърза да й отвърне. Противно на очакванията – с любов!
 
„Да обичаш е нищо… Да бъдеш обичан е нещо… Да обичаш и да бъдеш обичан е всичко!“, алтруистично се произнесе Лозанова. Дали тук намекът е, че любовта между Ники Михайлов и Алисия не е взаимна и певицата няма нищо, защото не е обичана – изводите оставяме на вас.
 
Топката остана в изпълнителката и тя веднага я пое: „Дори целият свят да стои срещу моя мъж, аз ще стоя зад гърба му и ще му подавам патрони“.
 
Алисия губи почва под краката, щом се скарат с Ники
 
С това приключи поредния епизод от драматичния сериал, макар че Николета още не е казала последната си дума. А както знаем, винаги тя я казва.
 
По принцип Алисия реагира с мълчание на заядливите подмятания, но последно време все по-често изпада в истерии. Запознати коментират, че винаги когато певицата има проблеми с Ники и са се скарали, си изпуска нервите и си показва рогата. Иначе се прави на света вода ненапита, която не се намесва в интриги, но сдърпат ли се с Михайлов, става уязвима и нервна.
 
А след вчерашните изпълнения на футболиста, Алисия определено има основания да се страхува. Както HotArena.net писа, фолк певицата беше в шок, след като се появи снимка на Михайлов как гушка колежката й Галена.
 
М. Грозева
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си